onsdag den 29. september 2010

Udstyrshjælp...

Ja øh... Det der efterår og 'nødvendigt' med udstyr til Karoline kommer altså en smule bagpå os i år - og er måske trådt bare lidt i baggrunden på grund af brylluppet.. Men nu skal det være - også ifølge dagplejemoren..:)

Men hvor er jeg bare i tvivl...
Vi har kun erfaringer med Reima (og Mikkline som ekstra) flyverdragterne.. Men desværre er moren ikke helt hooked på den á la lilla farve, de har i år..(hvem sagde sekundære behov??) Nu er øjnene faldet på MiniAture - eller Molo, som er det eneste, de har tilbage i den lokale lækre tøjbiks..
Egentlig er jeg rigtig meget til MiniAtures doucede farver (gerne den lilla)- også fordi de går super godt til hendes brune Angulus støvler.. Men da hun kom i den panglilla Molo nede i byen, var den også ret lækker! Især den lidt smalle facon - det virker til at give mere bevægelighed.. Men bliver jeg træt af den pang? Og går den til brun..?
Og så det nok vigtigste spørgsmål - er der nogen, der har erfaringer med de to mærker som vil give lidt inputs til en af og til novice-mor?:)

10 kommentarer:

 1. Vi har de første to år brugt Miniatures flyverdragter (og vinterjakker ;O)), og vi har været super tilfreds med dem. Den lidt brede pasform har på ingen måde hindret vores datters bevægelsesfrihed.
  I år har jeg så sjovt nok købt netop den lilla Molo - jeg synes, at den er super lækker i både farve og snit. Jeg har ingen egen erfaringer med Molos flyverdragter, men har kun hørt godt om dem, så jeg krydser fingre :o) Og med hensyn til, om den går til brun, så synes jeg helt sikkert, at det er helt OK :o)

  SvarSlet
 2. Min datter havde Molo flyverdragt sidste år, og jeg synes den var rigtig, rigtig lækker! Netop pga den lidt smallere pasform, synes jeg den var den der blev foretrukket (frem for Reima'en). Og jo - selvfølgelig kan der sættes pang til de fine brune støvler :-)
  Kh Stine.

  SvarSlet
 3. Altså jeg har købt en pang lilla mini-a-ture flyverdragt til Sofie, og hun har de samme brune Angulus støvler som Karoline, bare med naturfarvet bund - og jeg synes det passer super fint sammen :)
  men det lækre doucede farve er godt nok også skøn!

  har også kun hørt super om molo, men af en eller anden årag, hælder jeg bare mere til mini-a-tures design :)

  håber du finder ud af hvad du skal købe .)


  KH Vibeke

  SvarSlet
 4. Min søn har brugt Miniature tøj i mange år - desværre er han nu for stor!! :( - og jeg kan kun give både over- og hverdagstøjet min allerbedste anbefaling. Han har altid elsket pasformen i tøjet og jeg har nydt deres vidunderlige design og det faktum at tøjet holder sig rigtig pænt efter mange ganges vask.

  Molo brugte han også en lille smule, men ikke deres overtøj.

  Håber det kan hjælpe dig en smule med at vælge. :)

  SvarSlet
 5. Her ingen erfaring med dem som overtøj. Men synes at miniAture´s flyverdragt. Ser utrolig lækker ude. Ud fra Look vil jeg vælge den.

  SvarSlet
 6. Herhjemme er vi helt afhængige af Mini a Tures anorakker. De er virkelig gode (vind og vandtætte og gode sammen med et par regnbukser her i overgangen). Jeg har netop en vinterudgave igår (da efteråret også kom bag på mig ;) og jeg synes den lilla farve er rigtig lækker!
  Har du overvejet Ver de Terres flyverdragter? Sådan en havde vi sidste år. Carla er jo udendørs hele dage i al slags vejr, året rund i dagplejen og hun var aldrig kold eller våd i den flyverdragt. Og så er de jo bare super lækre og simple i designet :)
  God fornøjelse med det sidste indkøb. Her mangler vi stadig vinterstøvlerne ;)

  SvarSlet
 7. Didriksons! Jeg taler varmt for Didriksons flyverdragter. Svensk mærke - ret ukendt i Danmark indtil nu, men de er altså virkelig lækre. Vandtætte, åndbare og varme - og ikke til at slide op. Prøv at google dem ;-)

  Rikke

  SvarSlet
 8. jeg siger )også) bare DIDRIKSONS fra sverige. De er super gode til alt slags vejr. De er vandtætte, varme og så er deres pasform super god, så børnene kan bevæge sig uden at være en slags sumobryder. Pigerne har været vild glade for dem, (de er også ude hver dag i al slags vejr) da de ikke er særlig tunge og giver friheden til at klatre osv grundet deres snit. derudover har de ekstra "ripkant" på ærmerne, så sneen ikke kan komme op under ærmerne (dog i vandtæt tekstil).
  synes bestemt du skal goggle. Jeg bestilte over nettet og der har ikke været det mindste problem. Du kan eventuel skrive Karolines højde pt, så er de super søde til at finde den størrelse, hun kan bruge pt og det halve år frem.
  God søgning til dig:)

  SvarSlet
 9. Jeg stemmer også for Mini a ture. Herhjemme har Therese på snart 5 år kun brugt deres flyverdragter, vinterjakker og sommerjakker og vi har bestemt været glade for det.
  Thore på 9 år har i de sidste år brugt deres vinter og sommerjakker samt skibukser, men weeee...i år er sidste år, da han er i den største størrelse nu.

  Kh Shina

  SvarSlet
 10. Tusind tak for hjælpen og idéerne..!!:)
  Vi er vant til MAT's lækre vinterjakker - derfor jeg også er lidt forelsket i kvaliteten..
  Hvis den kan passe hende i str.92 (så jeg kan få den med 2 lynlåse) tror jeg, det bliver den i sidste ende...:)
  Didriksons kender jeg bestemt - de er super fede og jeg ønsker mig faktisk en lang parka fra dem;)
  KH Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne