lørdag den 25. september 2010

Endelig!

Efter alt for laaaaang tids pause lavede jeg i dag en date med symaskinen mens Karoline sov til middag... Det var skønt! Jeg nyder at sidde dér og nørkle ved min nye krea-plads..


I dag hvilede jeg endda mit bagparti på et ret lækkert stykke inventar. Nemlig vores Eames stol, som er en bryllupsgave fra mine forældre.. Indtil videre har vi kun den ene - men 3 mere er på vej med forsinket levering.. Damn man sidder godt i dem og jeg glæder mig til de skal pryde vores stue..


Jeg blev næsten færdig med et retro dynebetræk til krudtuglen - jeg tror, det bliver ret godt og kommer til at klæde hendes kommende seng smukt.. Så jeg har aftalt en second date med maskinen i aften på trods af visse fejl og manglende dateegenskaber fra dens side. Lyset er nemlig gået, undertrådsspolen gået i stykker og ja - jeg sukker efter en nyere og lidt bedre model.. Indtil da må jeg nøjes - og i denne sammenhæng er en halvgod date og en udslidt model vist også bedre end ingen..
God lørdag aften til jer andre også..

9 kommentarer:

 1. Det bliver da helt vildt godt. Lækre farver og print.
  Også god lørdag til dig og familien :)

  SvarSlet
 2. fedt tæppe, skal nok blive fint til Karoline!
  - og endnu federe stol!
  Så cool med træbenene - synes det giver en lækreste harmoni mellem nyt og gammelt!

  kan godt forstå du glæder dig!

  KH Vibeke

  SvarSlet
 3. Ih altså. Er meget misundelig på din fine kreaplads. Hvor ser det lækkert og inspirerende ud.

  SvarSlet
 4. Sikke et dejligt sted. Er også meget misundelig...det ligner et inspirerende sted at opholde sig. Dynebetrækket til Karoline blir rigtig flot!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hele bare fantastisk ud. Lækkert sted at sidde (både for røven, og resten) og super fint betræk. Bliver sengen lyslilla, eller?

  SvarSlet
 6. Hej Anne

  Ja hvor ser det bare dejligt ud........ og elsker stolen - jeg venter stadig på mine stole med længsel og har fået afvide de først kommer til december:( så må venter. Det er dog ikke de ægte ægte varer:)
  Lækre betræk - skal selv igang med Noah:) det er nu bare mere tiden der mangler..

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 7. Hej
  Jeg er vild med din krea-plads..bare jeg havde plads til at lave sådan én, men det er der bare ikke i et hus på 100 kvm. (som jeg i øvrigt elsker højt). Er vild med dynebetrækket du laver til Karoline, glæder mig til at se både dét og sengen, når de er færdige. Jeg har også længe ville sy et retro-dynebetræk til Isabel. Og er vildt misundelig på eames stolen, sådan nogle ønsker jeg mig også til vores spisebord, skal endda ikke bruge så mange, da jeg gerne vil have en svensk slagbænk til den ene langside, de to Trip-trap stole skal der jo også være plads til, så vi har højst plads til 1-2 stykker - gerne i to forskellige farver, og helt sikket med træbenene. Forsinket tillykke med brylluppet!!
  KH Mia

  SvarSlet
 8. For det første...lækker og meget hyggelig arbejdsplads du har (er ret misundelig!!)

  For det andet...VIIIILDT lækker Eames stol - er meget meget meget misundelig!! Åh hvor står de stole bare højt på min ønskeliste:-)

  For det tredje...rigtig flot projekt du er i gang med, det er nogle super gode farver og sammensætninger - godt gået:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. Malene: Tak for det;)

  Vibeke: Tak:) Jeg havde også et helt klart ønske om træben - af samme årsag som du nævner;)

  Julie: Det er også bare fryd at sidde der og hygge;)

  Malene: Tak:) Sødt af dig..

  Julia: Tak for det:) Og ja - røven har det godt i de stole;) Tror sengen bliver gul eller råhvid - men ved ikke helt hvordan det står til det her tæppe/betræk..:)

  Vicki: Tak for det - det var jo dine lækre betræk der gav mig det sidste skub:) Ja stolene er skønne - men længe I skal vente.. Er det ikke blevet rykket igen?

  Mia: Tak for dine søde ord..:) Vi har også kun 109 kvm, så pladsen er ikke så stor, men den er der;) Jeg vil også gerne med tiden supplere med 2 i forskellige farver - de er så lækre.. Og så har vi både spiseplads i køkkenet og i stuen, hvor Eames indtil videre skal bo;)

  By Myr/Malene: Tak skal du ha' - synes også selv (jante go home) at det er blevet helt okay;) OG stolene har også pyntet min ønskeseddel læææænge...

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne