torsdag den 16. september 2010

Grå lækkerier..

Herhjemme bliver grå vist årets farve. Jeg er utrolig god til altid at købe og tage sort på. Men i år forsøger jeg at tilføje endnu mere gråt - både i min og Karolines efterårsgarderobe..Jeg har investeret i denne lækre cardi-poncho, som allerede er grundigt inviet på Københavnerturen. Derudover blev det jo også til en grå taske og jeg har de lækreste grå støvler fra sidste år.Til Karoline er der lige kommet en skøn grå cardigan hjem - denne gang fra Pompdelux. Kvaliteten virker rigtig god - let og lun. Lige tilpas til en varm pige. Tænker måske at skifte knapperne til nogle lidt sjovere..:)
Derudover er der en skøn strikket grå kjole på vej fra min muttis strikkehjørne - DEN er lækker! Jeg glæder mig til at vise den frem.

4 kommentarer:

 1. Grå er også min favoritfarve pt! Jeg har nemlig også mest sort tøj i skabet...

  SvarSlet
 2. Grå er også virkelig flot, nogle lækre sager du har fået fingrene i.

  Hvor er ponchoen fra? :)

  SvarSlet
 3. Sikke flotte efterårssager - grå ér altså også bare en god farve! Den kan så let peppes lidt op, hvis man er i dét humør, med farverigt tilbehør osv. ;-)
  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Hej Anne
  det er nogle fine sager du har fået. Jeg har også lige modtaget lidt lækkerier fra pomp de lux og synes også kvaliteten virker rigtig god :) Hov foresten, jeg fik aldrig skrevet til den lille 'bryllupskjole', at da jeg så den inde ved Marapytta var jeg næsten sikker på den var til Karoline og hvor er den bare flot!! Hun bliver da så fin :o)
  Jeg prøver lige at svare inde på min blog ang. den der krebsekant ;-)
  Ha en god aften
  KH Mette

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne