søndag den 12. september 2010

Den skønneste pakke

Se lige hvad der lå og ventede på mig, da jeg kom tilbage til fastlandet i fredags.. Det føltes som juleaften, da jeg så afsenderen. Og indeni kovolutten lå den smukkeste pakke - jeg er vild med indpakningen. Fin og enkel.

Men det var intet mod mit dybe og beundrende suk, da Karoline fik pakket op. Ich bin verliebt! Jeg har bestilt en 'bryllupskjole' til Karoline ved Line. Og den er bare smuk! Utrolig lækkert håndværk og stoffet sammen med mønsteret er bare lige i øjet. (i hvert fald i mit øje;)

Kjolen er bare lige som jeg havde tænkt - let, smuk, piget og fin uden at være en klassisk pyntet lille brudepigekjole. Findes der noget bedre end at få indfriet sine forventninger til fulde - og så endda føle at resultatet er endnu bedre end forventet?
Jeg skal nok vise den lille trold frem i kjolen, når jeg igen får lokket hende i den og når jeg har fundet ud af hvad hun skal have på til denne fine sag.

13 kommentarer:

 1. Åh hvor er den sød!!! Hun bliver den fineste lille bryllupspige. Jeg glæder mig til at se billeder.
  Og så kan jeg give dig 100% ret. Line laver de fineste pakker. Jeg har også modtaget nogle knapper, og de var pakket så fint ind i kina papir!

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn! Gid min Karoline sku' være brudepige, så jeg havde en grund til at købe en magen til!

  SvarSlet
 3. Årh, hun bliver jo helt og aldeles bedårende!

  SvarSlet
 4. Hold da op, jeg har jo åbnet lidt op for posen og min ærlighed, og nu tør jeg endelig indrømme, jeg er ikke til liberty, så nu er det ude.... Men den der er da til at få hjertebanken af alligevel. MEGET smuk

  SvarSlet
 5. Meget smuk kjole, Anne! Karoline bliver sååå fin:)

  SvarSlet
 6. Den er godt nok flot! Glæder mig til at se hende i den :)

  SvarSlet
 7. Den er skøn, Anne:-)
  Karoline bliver da så fin på jeres store dag1

  SvarSlet
 8. God idé med en Libertykjole istedet for en klassisk brudepigekjole!! Glæder mig til at se Karoline i den. Er sikker på, hun bliver SÅ bedårende!

  SvarSlet
 9. Ja rigtig fin ide, med en kjole som også kan bruges bagefter brylluppet. Den er bare så fin og hun bliver jo bare så smuk altså!

  SvarSlet
 10. Sikken en smuk kjole - det bliver sådan en smuk lille pige! :-)

  SvarSlet
 11. Så flot, hun bliver vel nok fin:)

  SvarSlet
 12. Hej Anne
  Jo jeg har sandelig set dit indlæg og jeg bliver meget glad og stolt over det du skriver, var bare lige lidt for genert til at kommentere på alle dine rosende ord.
  Håber I får en fantastisk dag, nu er det jo lige ved at være op over!
  Knus Line

  SvarSlet
 13. Tak for det piger.. Jeg tror også hun bliver skøn i den - og jeg er SÅ glad for vores valg..:)

  Heidi: Altid godt med ærlighed;) Jeg er også først lige begyndt at få øjnene op for liberty - og tror ikke det kommer til at indtage vores hus i stor stil - men jeg synes at det med måde kan være et lækkert supplement.. Og som tøj har jeg nok overgivet mig;) I hvert fald med den her..

  Kh Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne