torsdag den 23. september 2010

Et sandt kup

Jeg har længe sukket efter smukke retro udtrækssenge som f.eks. denne eller den her - og drømt om at sådan én skal afløse Karolines tremmeseng, når hun er klar til det (nu vi ikke lige har haft pengene til en Juno). I sommer besøgte jeg Retrovilla og var meget tæt på at investere i en af de senge, der stod og kaldte på mig.. Pengene var ikke lige til det - så jeg lod drømme være drømme.

I sidste uge kom min dejlige kollega og spurgte, om vi havde købt juniorseng til tøsen - for de skulle af med deres.. I kan tro jeg var lige ved at juble (meget) højt, da jeg så hvad hun gerne ville sælge til mig for billige penge.. Nemlig denne skønne seng, som vi lige har hentet i dag..

Karoline er allerede vild med den og ville her til aften gerne "sove i ny seng" og moren kan ikke få armene ned. Men det stiller den vægelsindede Fru Sand i et dillemma.. For hvilken farve skal den beriges med.. Jeg har flere favoritter på idélisten - både panggul, lys eller mørk lilla, mintblå, sart gul.......


Hvad ville du vælge til sådan en lille smuk sag..?

13 kommentarer:

 1. Åhhh jeg er kun lidt misundelig ;) ihh hvor er den fin, sådan en må mine to små da helt sikkert også over i når de skal ud af tremmesengen :)

  -og så synes jeg den skal være en flot lys lilla :)
  Tillykke til Karoline med den nye seng :)

  SvarSlet
 2. Jeg stemmer for panggul! Men du kunne jo også spørge den unge dame ;-)

  SvarSlet
 3. GUL - jeg er så jaloux. Leder også med lys og lygte på dba og diverse genbrugser efter lige sådan en!!! Sig lige til hvis du støder på flere! Så kan juno ho home:-)

  SvarSlet
 4. Jeg stemmer for lys lilla eller mint blå.

  Jeg er så heldig at jeg også har en vokse-seng til at stå på loftet. En der har været ÆldsteDatters. Så det vil sige at den er godt brugt, og 13år gammel. Min plan er også at male den. Men nu kan du jo male først, og så kan jeg se hvor flot din bliver og "abe" efter.

  SvarSlet
 5. Jeg ville lave den citrongul eller limegrøn eller lys lilla.

  kh Pia

  ps. jeg har en lille giveaway på min blog, så kig forbi

  http://pibsen.blogspot.com/2010/09/give-away-jaaaaa.html

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin! Tillykke med det. Hmm, ved du hvad? Jeg tror faktisk jeg ville lade den stå i sin lyse form, og så berige den med farve-orgier i form af puder og sengetæppe. Så kan man nemmere skifte lidt efter humør og smag. God weekend :)

  SvarSlet
 7. Jeg er enig med Julia. Lad den stå i hvid og så tilføre farve med puder og sengetøj. Vi har faktisk den samme seng til Georg - den er blå, men ville gerne have den skulle være hvid. Jeg gad bare ikke male den. Tillykke med købet.

  SvarSlet
 8. Hvid klæ'r den så fint!

  SvarSlet
 9. Tak for inputs piger:)
  Jeg tror vi er landet på gul - så skal jeg bare ha' besluttet om det skal være lys eller pang:)
  Eller alternativt at lade den stå i råhvid - synes idéen er super god.. Der er bare ret hvidt i forvejen på hendes lille værelse;)
  Og den skal males under alle omstændigheder..
  Vi må på jagt..;)
  Dejlig weekend til jer..
  KH Anne

  SvarSlet
 10. Nøj, hvor er du heldig! Lige hvad jeg går og drømmer om at falde over! Jeg stemmer for mintgrøn, citrongul eller hvid :)

  SvarSlet
 11. Ihhhh Anne, den seng er jo helst fantastisk skøn! Jeg er på lys citrongul eller hvid :)

  SvarSlet
 12. Nøøøj, den er fed! Heldige kartoffel!!!
  Panggul eller lys lilla.
  Hvor er hun sød, din pige :-)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne