lørdag den 11. september 2010

København med savn og oplevelser

Hjemme på egen matrikel efter lejrskole i København.
Jeg har nydt selskabet af 3 kollegaer og 31 unge mennesker, som bare var gode at have med på tur. Vi har set Eksperimentariet, Dr-byen, Christiania, slotte, Parken, Tivoli og ikke mindst haft en torsdag eftermiddag 'fri' til shopping..


Jeg havde min kvindelige kollega med rundt til yndlingsstederne i Stræderne, så vi fik købt skønne ting til både os selv og vores tøser. Jeg fik mit første stykke liberty-stof (mums!), små Kählerkopper og en lækker taske.
Men det ændrede ikke på det store savn - til Karoline og hendes far. Fra søndag aften til fredag morgen var lidt for lang tid at undvære for mig! I går fik jeg da også utroligt mange kram og "elsker dig mor" fra min lille trold.. Skønt!!


Til Karoline var der bl.a. skønne (drenge)jeans, legetøj fra Eksperimentariet og fine spænder.

Weekenden står i familiens - og blive-klar-til-brylluppets - tegn .. Der er en del løse ender, vi skal have styr på inden næste weekend. To-do-listen er blevet lang, så der bliver nok ikke tid til mange kreative indslag, men jeg håber..:) Og allermest har jeg nok brug for bare at være. At være mor, at være sammen med mine to og være 'ikke på job'..

8 kommentarer:

 1. Sikke en masse lækre ting du har fået shoppet! de Kähler kopper er bare en klassiker, er så glad for mine :)

  Hvor er "kagekrukkerne" fra?

  SvarSlet
 2. Sikke en masse lækkerier du har shoppet og hvor er du sej - sådan lige at klare en hel uge væk hjemmefra! Håber I nyder en helt fantastisk gensyns-weekend!

  /Mille

  SvarSlet
 3. lÆKRE TING! :D Kan godt forstå det har været hårdt at være væk hjemmefra i så lang tid! Hvad skal du lave af det fine liberty-stof? :o)

  SvarSlet
 4. Skønne ting du fik købt i København! Kan sagtens sætte mig ind i savnet til barn og mand (sikkert også i den nævnte rækkefølge!). Første gang jeg sov hjemmefra uden barn var da min søn var 1½ år, og jeg var på lejrskole i Nordjylland. Han fik endda influenza for første gang, og så var der bare rigtig langt hjem. Det var så dejligt at live genforenet igen!

  SvarSlet
 5. Ude godt hjemme bedst lever altså endnu ;-)

  Men der ville vel også være noget helt galt hvis man over en hel uge ikke savner det bedste man har. Velkommen hjem ;-)

  KH

  SvarSlet
 6. Velkommen hjem - jeg kan godt forestille mig at det har været et par dage for mange at være væk - og samtidig dejligt at være helt sig selv (udover eleverne naturligvis).
  Jeg har nogle lilla øreringe på trapperne - regner med at glasuren er på trapperne. Og så skal de lige brændes, og så sender jeg nogle afsted? ok? Så kan du sende retur, hvis de ikke kan bruges.
  God lørdag - Christina

  SvarSlet
 7. Hvor fedt med en oplevelses og shopping tur til hovedstaden - sikke nogle lækre ting du har fået med hjem :)
  Det må også have været hårdt at være helt væk fra bryllupsplanlægningerne, jeg kan forestille mig at der næsten ikke var "tid" til at tage på lejrtur?? :)
  Det er hårdt at savne, men helt fantastisk at blive genforenet og sikken et dejligt "velkommen hjem" med knus og kærlighedserklæringer - Fantastisk :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 8. Trine: Ja de er fine! Og endda fundet til halv pris;) Kagekrukkerne er fra Søstrene Grene.. Så søde..

  Mille: Synes nu det var utrolig hårdt - så helt sej var jeg ikke;)

  Julia: Ja lige lidt for længe;) Egentlig er det købt ind til en pude - men måske det i stedet bliver noget til Karoline eller et tørklæde til mig;)

  Gitte: Ja hårdt! Men ufattelig dejligt med gensynsglæde og kram..

  Wenche: Tak for det:) Ja - elsker at være ude, men har det bedst med mine to;)

  Christina: Ja lige lidt for mange dage til at være rart;) Lyder skønt med øreringene! Glæder mig tosset til at se dem - tusind tak fordi du gider:)

  Tina: Lidt stresset ikke at kunne bryllupsplanlægge - men jeg tror det går;) Og ja - genforening er skønt!

  KH Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne