mandag den 26. april 2010

Weekendens strabadser og slapperaser..

Vi har haft en skøn weekend - vejret kan jo redde det meste..:)

Forskellige skønnee sager - en Sødahl dåse, en Erik Kold bøtte og ikke mindst das Buch..

På forhånd var det en planlagt weekend uden planer..Det er altså lækkert, når det forekommer.

Fredag var vi på overnatningsvisit hos mine forældre og det nød vi alle sammen ovenpå en hård uge.. Ren slapperi og hygge. Lørdag stod i hyggens tegn - tøseeftermiddag mens manden i huset dømte lidt bold. Vi legede i haven, gik tur og fik nuslet med lidt perler. Jeg har længe - og endnu mere efter Wenches pingvinindlæg - været lidt vild med med de skønne skabninger. Så sådan én skulle jeg da forsøge at fremstille i perler.. I mine øjne ligner den vist lige så meget en ugle (den kaldes pinguglen herhjemme) men Karo var sikker i sin sag og sagde "Pingviiiiiiin", da hun så den. Det må være et succeskriterie, at den er genkendt i børneøjne..:)


Kaolines lille kasserolle og kande er også loppefund fra weekenden

Lørdag aften stod den på lækker mad og frugtsalat til dessert. Desværre endte vi med endnu en nat med grædende Karoline med ondt ondt i maven og ingen ro.. Så hende lå vi med, gik rundt med og nussede hele natten. Endnu en omgang forstoppelse/oppustethed, som bare gør nas på hende..:( Så først kl.07 fik hun lidt ro og vi alle sammen lidt søvn. Pyh det er hårdt! Så er man bare ikke helt menneske den næste dag..;)

Men op det skulle jeg, da mit vækkeur ringede 9.30 - årets første bagagerumsmarked i byen åbnede nemlig kl.10 - og det må man da ikke gå glip af.. Fik også lidt godter med mig - både småting, et par store zinkbaljer til nogle af havens blomster, et par bogkasser og ikke mindst en Elsebeth Gynther bog.. Godt nok den fra 5-12 år, men pyt - der er mange fine ting deri.
Resten af dagen stod på hygge i haven og ikke mindst kaffe og lækre muffins á la Christina på terassen..

Denne uge bliver endnu en monster-uge i lærergerningen med møder, samtaler og ikke mindst emneuge i min egen klasse, så den begyndende ondt i halsen og feber forsøges manet i jorden med masser af the med honning og Biostrathdråber..:) Men så er det jo lækkert at man kan nyde og hygge sig med sin skønne datter.. Lige nu dog med Peter Pedal på tv'et og fladen ud på sofaen, mens farmand handler..;) Det er godt, vi har en hyggetrold, der orker at slappe af, når mor her er underdrejet.

Heldigvis kan man jo sagten hækle lidt svampe i liggende sofastilling - samlingen vokser. Lige indtil Karoline nupser dem altså.. Hun er også svampehooked..

5 kommentarer:

 1. Det er bare så hyggeligt med de bagagerums markeder.. jeg elsker det også.. Kan gå helt amok.. Heligvis sker det sjælden.. må lave en opsparing til genbrug og gamle sager.. det er fedt.. Kærligst fra C

  SvarSlet
 2. Sikke da nogle lækre fund:) Jeg har godt nok aldrig været til et bagagerumsmarked, men det lyder som noget, jeg også ville synes godt om! Elsker Erik Kold dåser, så den ville jeg helt sikkert også ha' købt:)

  SvarSlet
 3. Det lyder også liiige som noget for mig med sådan et bagagerumsmarked, men dem skal man lede langt efter på disse kanter:( Fine ting du har købt dig:) Krydser fingre for at dit begyndende ondt i halsen er falsk alarm, og at du har det meget bedre i morgen!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Det ser ud som en indbringende weekend:) Den er pingvin, ligner da kun en pingvin Altså den er fin.
  Jeg har sådan undret mig over jeg ikke kunne se når du lagde indlæg på, så gik det op for mig at jeg slet ikke var fast læser, det var en fejl og er hermed ordnet, så jeg kan følge med :)
  God bedring
  mange hilsner Heidi

  SvarSlet
 5. Christina: Jeg må vist også hellere få lavet en opsparing til formålet..;) Hyggelig søndagsaktivitet i hvert fald..

  Anne: Er også vild med hans dåser..:) Og denne var billig..

  Malene: Ja lidt ærgeligt I ikke har bagagerumsmarkeder..;) Der kan godt være fine ting ja.. Og tak for dit krydsen - er desværre ikke ovenpå endnu, men kæmer for det..;)

  Heidi: Jamen så meget velkommen til..;) Og tak - jeg har også besluttet at nu er det bare en pingvin..;)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne