onsdag den 21. april 2010

Jeg skal bare liiiige...

prøve de der sekskanter, som florerer overalt her i blogland.... Det var tanken i går aftes, da jeg så Mies rigtigt gode DIY.. Men det er godt nok farligt - jeg var ikke i seng før 01.30, fordi jeg liiiige ville lidt videre..:) Det tog lidt tid som begynder, men det er helt klart hyggeligt arbejde.


Jeg dykkede ned i bunken med rester og forsøgte mig frem.. Det bliver lidt spændende at se det færdigt - jeg håber det bliver fint nok til pynt på en pude eller lignende.. Jeg tog ikke af topfavoritterne - just in case, jeg var en ren klovn til det - men næste projekt skal klart være i mine yndlingsretrostoffer, så vi kan få en fin ny pude i sofaen..

5 kommentarer:

 1. Ja, man kan hurtigt blive bidt af det:) Det er jeg i hvert fald blevet, selv om jeg ikke, aner, hvad det skal blive til...!

  SvarSlet
 2. Samme her, jeg har mange ting jeg kunne finde på at bruge det til. har du set min give-away?
  KH Mia

  SvarSlet
 3. Se nu bare dér, Anne! Det blir da superfint!!:)

  Du kan dog spare dig selv for nogle sting ved simpelthen kun at sy i hjørnerne. Bare et tip;) Line og jeg deler mange flere ud på vores kursus;)

  KH
  Lis (der ikke kan kommentere via navn og webadresse, men mon ikke du kan gætte, hvem jeg er?)

  SvarSlet
 4. Fin blog og fine seks-kanter. Glæder mig til at se resultatet, nu da jeg også er blevet din faste læser ✿

  SvarSlet
 5. Anne: Jeg er også blevet lidt bidt..;) Men er ikke nået meget længere pga arbejde de sidste par aftener..

  Mia: Jeps - og nu er jeg også med..;) Lækker give away..

  Lis: Tak..;) Og tusind tak for tippet.. Må se om jeg kan finde ud af det også.. Håber jeg kan være med til jeres weekend, så amatøren kan få flere tips..

  Line: Tak for det - og velkommen til..;) Dette bliver vist bare en prøveblomst til en Karoline-pude eller lignende.. Må ha' gang i mine retrostoffer..:)

  Kh Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne