mandag den 5. april 2010

Påskedage og påskepynt - på falderebet..

Dagen i går blev tilbragt på Fanø til årets familiepåskehygge. Der blev trillet æg til den helt store guldmedalje - heldigvis i tørvejr. De fine pyntede æg var MEGET hårdkogte i år, så konkurrencen varede længe og var til stor morskab for de tyske turister, som kom forbi og undrede sig over vores aktivitet.

Tag evt. forbi Karens blog for at se en DIY til lignende æg. Hun bruger samme metode..:)

Desværre holdt det ikke helt tørt, så de påskeæg, min yndige påskehare-onkel havde lagt ud i klitterne omkring sommerhuset, skulle til sidst findes i silende regnvejr.. Men hvad gør man ikke for chokolade :) Og Karoline nød det hele i selskab med sine tre dejlige kusiner, som hun ELSKER at være sammen med - og regnvejret tog hun med højt humør. Så kunne hun nemlig afprøve sine nye fine fødselsdags-gummistøvler.


Til værtinden - min søde moster - havde jeg kreeret et par fugle i Rie Elise Larsen papir og så havde jeg forsøgt mig med lidt alternativ påskepynt. Jeg fandt den kraftige inspiration (og opskrift) hos hende her. Stine fra Alma la Palma har også lavet en superfin version - er vild med det lyse filt i kombination med retrostoffet. Desværre rummede mine gemmer kun sort og pink filt..;)

2 kommentarer:

 1. Hej Anne,
  LAder til at i har haft nogle dejlige påskedage også. Sikke fine billeder - vi har desværre ikke været så aktive med kameraet.. Vi glemmer altid at tage det med! Tsk tsk :-)
  Synes nu dine kyllinger er super-fine med den mørke kontrast! Og tak, din nøglesnor er selvfølgelig ankommet - og allerede i brug. Tak :-)
  Håber i nyder den sidste påske-fridag.
  Kh Stine.

  SvarSlet
 2. Hej Anne. Sikke nogle hyggelige familietaditioner. Jeg får helt lyst til at starte ligende tradioner selv (om et års tid ;)
  Jeg kan at vi er faldet for de sammen gule gummistøvler. De er skønne! Her mangler vi også sandalerne, så jeg må nok hellere ud og få dem i hus inden børnepengene kommer ;)
  kh Mette

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne