søndag den 11. april 2010

Muhhhligvis...


I fredags fik Karoline en oplevelse af de større (set med en 2årigs barneøjne)..
Hendes helt store helt - min søsters kæreste - er landmand og vi var ude og være med til den sidste time af hans arbejde fredag eftermiddag..
Karoline fik lov til at give kalvene mad, se malkningen, kørte traktor og betragtede det hele med store store øjne - dog helst på mosters arm i starten..
Hvis der er andre, der gerne vil ha' lignende oplevelse - endda en økologisk én af slagsen - så er det jo på søndag, at de økologiske køer sættes på græs..:)

I dag har den stået på lette tømmermænd for mit vedkommende, så der har ikke været kreative indslag overhovedet. Håber at tage revanche i ugen der kommer - og ikke mindst i Silkeborg på søndag.. Jubiii..;)

3 kommentarer:

 1. De er simpelthen så skønne de billeder... røg fluks hjem til mit eget barndomshjem hvor min far er økologisk landmand med sortbroget :) Ku lige se Luna vimse rundt ligesom Karoline :) Glæder mig til at møde dig søndag!!

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Sikke idylliske billeder.
  Jeg kan se du skal til Silkeborg på søndag. Jeg var også tilmeldt men har desværre meldt mig fra igen, pga fødselsdagsfejring af manden! Øvøv.. jeg håber I får en rigtig god dag.

  SvarSlet
 3. Hej I to navnesøstre..:)
  Det var også en super oplevelse for hende..
  Glæder mig til at møde dig søndag Lunas mor..;) Det skal nok blive en hyggelig dag..
  Og Christina-Viborg;) Hvor ærgeligt!! Havde set frem til at hilse på dig..:) Men fødselsdag skal jo også passes - vi holder også lørdag..

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne