lørdag den 10. april 2010

Forårslækkerier fra Tiger - og genbrugsstof.

I går var jeg et smut i byen - bl.a. på min sædvanlige tur til genbrugsbutikkerne..
Allerførst var jeg dog omkring Tiger (jeg havde her i blogland læst om servietter og sparebøsser med Kokeshi lignende piger på..Det måtte undersøges;) Jeg fandt kun servietterne - men nøøøj hvor er de også fine - de skal på bordet til tøsefødselsdag næste weekend.. Til gengæld fandt jeg nogle fine kort. Jeg kunne slet ikke få hold på det igen (det er den der samlermani, som er skrevet om før) og fik puttet en masse i kurven. Og så fandt jeg en skøn lille lilla bordlampe.. Perfekt til alt for mange steder i huset - burde vist ha' haft mere end én.. Og ikke mindst dette fine "net" som bar det hele hjem for mig..:)

Genbrugsbutikkerne gav desværre ikke så meget afkast denne gang, men jeg faldt over dette søde stof.. Lækkert solgult med hvide hjerter.. Det kunne jeg ikke stå for..:)
Nu vil jeg tilbage til haven - der er alt for lækkert derude lige nu..:o) Dejlig lørdag til jer.. Her er der forventningens glæde i maven - skal til tøse-fødselsdags-drink-party i aften med skønne kollegaer..:)

2 kommentarer:

  1. Nøjagtig de samme kort er røget i min kurv op til flere gange, og servietterne har jeg lige lavet decoupagebilleder af i går. Tror enhver lille pige ville elske at have dem hængende:)God fest i aften:)

    SvarSlet
  2. Ih, det er da nogle super skønne ting du har fundet! Er kortene og nettet også fra Tigeren? De er da vildt fine, dem skal jeg da ha! Jeg 'lider' vist også af den der samlermani med bare at måtte eje skønne ting, selvom man ikke lige står og mangler dem, men bare fordi man bliver glad ved at se og røre ved dem :o)
    Ha en super aften i aften!!
    KH Mette

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne