torsdag den 8. april 2010

Forårsklar...?


Altså klar til foråret er der ingen tvivl om, at jeg er..
Men jeg går og længes efter at komme ud af støvlerne og få sat lidt mere kulør på garderoben..

Udstyr må der til og især til Karoline - vi er heldigvis på vej.. Jeg er faldet pladask for et par gule røjsere og nogle skønne lilla sko fra Bisgaard.. Og tøsen er heldigvis ligeså forelsket - hun ville gå i støvlerne konstant, hvis hun måtte.. Så nu mangler bare sandalerne og måske en ny forårsjakke. Lækkert!
Jeg selv har en forårsjakke fra sidste år, som sagtens kan bruges igen - men kender I det..?.. Den er sort - og efter en laaang vinter i sort vinterfrakke trænger jeg til noget andet og mere farverigt.. Jeg må se om "tiden" bliver til det;) Men et par små sko (kan man sige det om en stor str. 41??) er det da blevet til..


Krudtuglen og jeg tilbragte eftermiddagen i haven i høj solskin og der dukker efterhånden også små forårstegn frem.. Jeg elsker, når der kommer lidt mere farve på..

Så I får en lille forårskavalkade herfra..


6 kommentarer:

 1. Skønne gule røjsere – hvis jeg havde sådan et par, ville jeg som Karoline gå i dem så meget som muligt. :-)

  Dine sko ser lækre ud! De ligner et par jeg havde sidste år fra Vagabond. De er bare SÅ lækre at gå i, og virkelig god kvalitet. Mon dine er fra Vagabond?

  Det lyder til I havde en skøn dag på Fanø trods regnen. Jeg havde læst dit indlæg i lørdags, men fik slet ikke skrevet til dig.
  Da jeg så stod op søndag og så hvordan regnen silede ned, sendte jeg dig en tanke og tænkte meget stort ØV!! på Jeres vegne. Bor jo kun en spytklat væk. (Esbjerg)
  Men det regnede da heldigvis ikke HELE dagen. :-)

  Kan du ha' en skøn aften!

  Kh. Tine

  SvarSlet
 2. Ih, hvor jeg også længes efter farver! Jeg har "desværre" også en jakke fra sidste år, som jeg selvfølgelig allerede har fundet rigtig mange afløsere til.. :-)

  SvarSlet
 3. Lækre sko... Elsker sko!
  Jeg har heldigvis en sommerjakke fra forrige år, og så må man vel godt købe en ny?? ;)

  SvarSlet
 4. Dejlige køb og dejlige billeder Anne :). Jeg har heldigvis kun en praktisk vindjakke fra H20, så jeg må få ny sommerjakke i form af en quiltet en af slagsen i liberty :)))). Jeg føler mig MEGET heldig, kan du tro...

  Og jeg er i øvrigt helt, helt enig... Vi trænger til farver ovenpå den lange vinter... Jeg drømmer om helt lyse baggy boyfriend jeans... og om min jakke... :)

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med dine billeder.. og din unge... hun har et kæmpefrækt smil på læben.. elsker den umiddelbarhed... foråret bringer altid ny gardarobe med sig.. godt for mit shoppe gen .. god weekend fra C

  SvarSlet
 6. Tak for hilsner tøser..;)

  Tine: Lige præcis Vagabond - glæder mig til de skal indvies for alvor..:) Tak for tanken i søndags - heldigvis ikke regnvejr hele dagen nej..;)

  Stne: Sjovt som man altid kan finde 'afløsere', når man ikke er på udkig..

  Anne: Helt sikkert!!;o) Ingen undskyldning for ikke at shoppe dér...

  Helle: Kan godt forstå du føler dig heldig - sådan én ville jeg også gerne ha' fingrene i.. Hvor finder du din henne? Og ja - loose baggy jeans farvede toppe og små sko..:) Jeg længes..

  Christina: Tak for de søde ord..:) Elsker også hendes smil (og det er der heldigvis det meste af tiden;).. Og ja - elsker også begrebet forår-shopperi..:)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne