onsdag den 14. april 2010

Tapetjagt til soveværelset..

Vi vil gerne ha' lidt farve ind i soveværelset.. Vores tanke er at få en plade sat bagved sengen - høj og lidt bredere end sengen.. Den skal så tapetseres i et eller andet lækkert tapet. På den måde kan vi flytte pladen - og tapetet - med os, hvis vi beslutter at bytte om på værelserne (igen)..
Men men men - nu skal jeg så bare ha' mig besluttet for, hvilket tapet, det skal være..:) Det er godt nok svært!! Det må meget gerne være retro og ikke alt for tøset i mønsteret. Manden skal jo også gerne føle sig hjemme derinde..;)
Vi har ikke mange møbler derinde udover sengen. Men der er de indbyggede kedelige hvide skabe og min petroleumsblå kommode lige nu. Vi har købt cremehvide Ball væg-/natlamper og natbordet er et gammelt teaktræsbord. Så der må gerne komme fuld farve på - men helst lidt varme, lækre toner..

Et par gamle billeder af de to møbler


Jeg har fundet mange skønne på bl.a. retrovilla - men kan ikke helt beslutte mig for farven.. Hvad ville I vælge til sådan et projekt?

7 kommentarer:

 1. Åh, det er da svært at vælge tapet fra retrovilla! Jeg kunne købe dem allesammen! Men især nr. 2 synes jeg er rigtig fin - men nok lidt for tøset...

  SvarSlet
 2. Hvad med at lave patchwork i 5-kanter i al muligt forskelligt tapet?

  SvarSlet
 3. God morgen Annchen :))Retrovilla har et stort og herlig utvalg i tapeter og det kan være vanskelig å bestemme seg. Jeg har akkurat bestilt en gul tapet derfra som ble sendt meg i går og jeg gleder meg intenst til å få den i hus. Det er en prosess å bestemm seg. Slike tapeter er jo ikke gratis så man vil jo velge riktig uten å angre etterpå. Du spurte hvor vi leier sommerhus fra og vi bruker alltid Dansommer, eller Novasol. Årets feriehus som ligger i Ystad ble bestilt på Novasol.
  Der er det en masse hus og det har aldri gått galt når vi har leid gjennom dem. Lykke til med planleggingen hos deg også! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 4. Anne: Nr. 2 er også blandt de noterede herhjemme - måske der skal lidt mere farve på..:)

  Julie: Ja det kunne man bestemt også. Det tror jeg faktisk ville være pænt - men måske dovenskaben/tidsmanglen kommer op i mig;)

  Kardemomme: Vi har også snakket gult eller en kombi lilla/blå..Men ja det er utolig vanskeligt..;) Tak for ferietips - har lige luret lidt.. Tror Ystad kunne være rigtig godt..:)

  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Jeg har nr. 324 i 3 forskellige farver til salg til 100 kroner pr rulle (med 10,5 meter i hver). Hvis du er intereseret, så send en mail. Jeg kan tage dem med til blogtræf på søndag, hvis det er

  SvarSlet
 6. Jeg tror jeg ville vælge en brun. Det står utroligt godt sammen med den blå synes jeg.

  SvarSlet
 7. Hej Hanne..
  Velkommen til;) Tak for tilbuddet - sødt af dig.. Hvilke farvekombinationer findes den i..?
  Vi ses i morgen..
  Kh Anne

  Hej Henny..
  Velkommen til;) Jeg har luret på lidt brunt derinde - mange fine.. Åh at beslutte sig..;)
  Kh Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne