torsdag den 11. februar 2010

WIP - flagranke og nøglesnor

Et par billeder fra dagens projektstart..:)
Jeg har længe gået som katten om den varme grød ift at springe ud i syningen igen.. Det er et stykke tid siden, jeg sidst legede lidt med det og jeg er ret rusten i fingrene.. Til min veninde-sy-weekend i januar blev sy-glæden dog for alvor vækket til live igen... Så nu er stofindsamlingen gået i gang og jeg suger inspiration til mig her i blogland..
Og mens jeg venter på et par change aways og en give away-gevinst dumper ind i postkassen til at supplere min lille samling og jeg får støvet genbrugsbutikkerne - er jeg gået i gang med en flagranke til Karolines værelse og endnu en nøglesnor i de stoffer, jeg allerede havde..:)


Ha' en dejlig aften - her går tankerne mest på ferie...:) En arbejdsdag tilbage...

5 kommentarer:

 1. (Psst... Ta til Vojens! Der er en hal ude ved Skrydstrup flyvestation. Ved ikke lige hvor stor og god den er, den havde lukket da jeg var der. Men inde i byen er der tre butikker. Da jeg var der fandt jeg et grønt sæt og et brunt - begge rigtig retro og med blomster! Tror virkelig guldet er i de små byer og butikker - der kigger jeg :)

  SvarSlet
 2. Det ser spændende ud.. Jeg har egentligt også lidt en plan om at få syet et par flagranker til børneværelserne og en til puslebordet... Det er hyggeligt med den slags projekter...
  Skønne tulipaner.. Og så må jeg sige at jeg er helt vild vild med dit nye skab med glasskufferne... Sådan et har jeg ledt efter noget tid til køkkenet nu. Det er simpelthen så fint.. :)

  SvarSlet
 3. Hej Anne
  Jeg vil selv til at i gang med en flagranke, men har lige et spørgsmål til flagene. Syer man dem ret mod ret og vender dem derefter, eller hvordan syer du dem sammen for at det bliver pænest?
  Mange hilsner
  Signe

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er det en hyggelig blog du har! Og så ser det ud til at du bor i samme område af landet som mig (Kbh) Derudover deler din datter næsten navn med min - et godt navnevalg :)
  Nåh, til det jeg egentlig ville - jeg har lagt lidt retro stoffer op på min nystartede blog, du kan jo se om du er interesseret :)
  - Kh Lisbeth, mor til Karoline Amalie

  SvarSlet
 5. Hej piger..
  Tak for svar..:)
  Christina: Vojens er hermed noteret..;) Det må jeg kigge nærmere på næste gang vi er dernede.. Er du derfra?
  Rakel: Jeps små overskuelige projekter er også det helt rigtige for mig for tiden..;) HAr sendt dig en mail..
  Signe: Det er godt nok min første flagranke;) Men min plan er netop at sy stykkerne ret mod ret og vende "i toppen" - og så lukke med kantbånd eller lignende..:) Glæder mig til at se hvad du får kreeret..
  Lisbeth: Tak for de pæne ord..:) Bor godt nok i Holstebro - er bare så heldig at have en svoger og nogle dejlige veninder i Kbh, så vi er ind i mellem derovre på visit..;) Karoline er bare et godt navn:o) Passer lige til min lille nuller.. Karoline Amalie er også fint.. Lurer lige ind på stofferne - tak for linket..

  Kh Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne