tirsdag den 16. februar 2010

En fed hæklet retro-vest, ferie og feber..

Der er ikke den store blogaktivitet fra min side i øjeblikket.. Både Karoline og jeg ligger syge med feber og hoste.. Øv - og så i vores ferie..! Gemalen har begge hænder fulde med Karoline, som er rigtig skidt og i dag trådte Karolines moster så lige ind på banen med den skønneste hjælp - medbragt frokost, sidden med feberbarnet, handle ind for os og ikke mindst lidt oplivende selskab til manden.. Så bliver man altså taknemmelig for nogle menneskers betænksomhed..

Men det skal ikke handle om sygdom det hele..:) Jeg vil vise en lille lækker sag frem, som jeg desværre ikke selv har kreeret - men som jeg gik med som barn.. Mine forældre tog den med til Karoline i weekenden..:) Jeg synes den er fantastisk og giver mig endnu mere lyst til at lære at hækle lapper..


Ha' en dejlig dag derude..

7 kommentarer:

 1. Ihh hvor er den pragtfuld! Jeg vil også lave lapper...

  SvarSlet
 2. ØØØØØØøøøøvvvv at I er syge...håber da snart at I er på toppen hele banden igen - men skønt med sådan en super moster, der kommer med opmuntring til både den ene og den anden:-)
  Skøn skøn vest, den er bare super:-)
  Kærligst Malene

  SvarSlet
 3. Ja den er bare skøn den vest..:) Elsker alle de fine farver..
  Og så har jeg dælme hæklet min første oldemors-lap i dag..:) Så nu skal der øves og produceres.. Stor tak til min mutti ('s tålmodighed:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Stakkels jer! Håber I er friske igen snart. Her har vi også været syge:o( Værst Storm med lungebetændelse:o( Nå, men sikke en fantastisk vest!!!

  SvarSlet
 5. Hej Lisbeth og LisaMatilda..
  Tak for hilsner..;) Jeps den er bare fin! Er også selv helt forelsket i den..
  KH Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne