torsdag den 25. februar 2010

En forsinket lille mariehøne..

Så blev min lille mariehøne færdig..:) I Karolines dagpleje er der først fastelavnsfest på onsdag, så vi er ikke sådan for alvor forsinkede.. Hendes outfit er meget simpelt og nemt at lave - men det er til at have med at gøre for en lille krudtugle - og skørtet er nemt at tage af og på, når de skal i flyverdragterne..

Der er lidt meget rødt efter min mening - men jeg synes hun er meget kær alligevel..;) Det bedste er at hun kunne genkende sig selv som mariehøne.. "Mariehønen evigglad" er hendes absolutte favoritsang lige nu, så den røg på anlægget og så havde vi en lille mariehøne dansende rundt i stuen.. Hyggeligt..

Ellers har dagen stået på masser af arbejde, et besøg ved borgerservice - nu er der bestilt pas til Karoline, så hun kan komme med til Milano i påsken - og ikke mindst en tur på biblioteket.. Jeg var heldig at både Elsebeth Gynther og Hanne Meedoms sybøger var hjemme.. Så nu skal der vist kreeres lidt i weekenden..:) Jubii...

5 kommentarer:

 1. Ih, hvor er hun sød :-)
  Min Alma var Byggemand Bob, ha ha - ikke meget prinsesse over hende :-)
  Kh Stine.

  SvarSlet
 2. Hvor er hun bare sød...og en lille rød mariehøne matcher da den fine lille røde dukkevogn:-) Det bliver spændende om hun bliver kattedronning til fastelavns festen:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 3. Hvor ser hun lækker ud.. Og sikke heldige I er med påsketur.

  SvarSlet
 4. Hvor er hun da bare fin - den lille frk. Evigglad. Lyder da bare lækkert med en tur til Milano wauw :-) Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Takker..:)
  Lidt tøsepyntet - men når nu hun er eneste tøs i dagplejen, så må hun vel også godt skeje lidt ud...;)
  Og ja - det bliver lækkert med påsketur (er dog også lidt spændt på at rejse med bettefisen) - det er mine forældres måde at fejre min fars 60år.. Ikke dårligt;)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne