tirsdag den 9. februar 2010

Hvad skal jeg bruge det her stof til..


Jeg er faldet over (og for) dette lille stykke stof.. Der er ikke meget af det - og jeg synes det er finest i sin helhed.. Men hvad dælen skal det så bruges til...?? Tænker nok mest på noget til Karoline - men samtidig passer det ikke heeeelt ind med de retrostoffer jeg forsøger i højere grad at få ind på hendes værelse (og resten af huset..;)

Har du en god idé...?

5 kommentarer:

 1. Det kunne evt. sættes på et lærred og bruges til små tegninger og lignende skønheder Karoline måske allerede fremstiller :-) Der kunne sættes forskelligt bånd på, så tegninger kunne hænges ved at stikke dem ind under. Det er så fint det stof - har selv luret på det nogle gange :-)

  SvarSlet
 2. Det er da bare super sødt stof...min første tanke var faktisk også at bruge det til en form for billeder...det er jo meget dekorativt i sig selv, så man kunne klippe det til og købe nogle fine rammer, evt. med lidt modspil...så er der da, om ikke andet, et par fine billeder til børneværelset. Alternativt kunne det også bruges til patchwork tæppe eller som lommer på en lille vest eller tunika?? Glæder mig til at se hvad du hitter på:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint! Og du har ret, det er en skam at klippe for meget i det. Alt afhængig af hvor stort det er, synes jeg det ville være rigtig fint til dyne- eller pudebetræk. Eller måske et lille vattæppe til en dukkevogn?

  SvarSlet
 4. Tak for gode forslag piger...:)
  Havde selv tænkt evt. pude eller "opslagstavle" af en art.. Men lækkert med lidt andre og konkrete idéer.. Fin idé med at sætte det på lærred Mette W - let at gå til - det havde jeg ikke lige tænkt på..
  Der er desværre ikke nok til et sengetøj - så skulle det være forside til et dukketæppe..
  Det må lige overvejes..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Sikke noget fint stof. Jeg synes det vil være fint til en pude eller en lille taske eller frugtpose.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne