mandag den 8. februar 2010

Weekendens fund..

Kender I det, når man bare har en rigtig nyde-weekend..?
Sådan én har vi lige været så heldige at ha'.. Der var ikke meget på programmet - udover et par småbesøg og så en tur i den nærmeste genbrugs, hvis tiden tillod det..:)
Så den har stået på hjemmebag af fastelavnsboller og tyttebøvser (opskrift fra Krudtugler og kanelsnegle), fjernsynshygge, meget kort tur i genbrugsen og så et skønt køb via denblaaavis.dk...

Jeg har længe ledt efter et hængeskab med glasskuffer - og ikke om den fandtes i min barndomsby og lige kunne kombineres med et mormor/morfar-besøg.. Fantastisk!! I fin stand og klar til mig.. Den er tiltængt krea-hjørnet i kontoret og så håber jeg at æsker, bøger og farvede pynteting kan give det hvide lidt liv.. Ellers må den ha' en farve..:)

Min genbrugstur gav også lidt udbytte.. Fandt et par fine hovedpudebetræk - ret forskellige men fine hver for sig.. Og så fandt jeg fire gamle dynebetræk + et stykke gammelt stof i gemmerne.. Kan ikke helt beslutte mig for, hvad jeg synes om dem, så nu er de lagt ud til bedømmelse her i blogland..;)

4 kommentarer:

 1. Ej, hvor sjovt! Jeg har også det grønne sengetøj! Har bare heller ikke rigtigt fundet ud af, hvad jeg skal bruge det til... Så jeg er spændt på at se, hvad du får brugt det til:)

  SvarSlet
 2. Umm, hvor ser de fastelavnsboller lækre ud :)

  SvarSlet
 3. God genbrugstur må man sige..
  Jeg har en gave til dig:-) - Vil du sende en mail med adresse til daubjerg98@hotmail.com (hvis du er forvirret så kig forbi min blog).
  Jeg er i øvrigt spændt på hvem din veninde på BS er - er det mon Kristine?
  HIlsen Christina

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne