torsdag den 18. februar 2010

Dejlige gaver i postkassen og en ny hækle"evne"..

I dag blev vi vækket af pakkeposten (?!) kl.10.. Karoline har det stadig skidt og da det nu er mandens tur til sygdom, havde hende og jeg en hård nat.. Så vi sov åbenbart længe..;) Men det var værd at blive vækket for han havde en lækker lækker ting med fra hende her.. En smuk uglepude - i helt perfekte farver - som I kan se passer den super ind på Karolines værelse.. Tak for en fantastisk change away, Christina..!!


I går var der også en pakke til mig - en skøn lille pakke med stof, som jeg vandt i Signes give away.. Der er rigtig mange fine stykker - de skal nok blive brugt.. Jeg er ret sikker på at nogen af dem ender i det planlagte "lappe-tæppe"..:) Lækkert som min stofsamling vokser støt - med held og gode change aways..


Derudover har jeg lært noget nyt!! "Se hvad jeg kan, se hvad jeg kan, kom nu og se det alle mand..."
Min mor var forbi i går og hun viste sit alt for visuelle "gøre"-barn, hvordan man laver oldemor-firkanter.. Så det fik jeg det her ud af.. Jeg havde kun små garnrester, derfor de ensformige farver.. Der skal vist støves lidt fede farver op i dag, så jeg har lidt at nørkle med, når nu vi er tvangsindlagt til stillesiddende indesysler..;)

Ha' en dejlig dag i snevejret..

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre ting...og hvor er jeg bare misundelig på at du kan hækle, det vil jeg bare så gerne lære - jeg kan håbe på at Karen Klarbæk holder et hækle kursus igen:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 2. Ej, jeg har også forsøgt mig med sådan nogle firkanter, men kan simpelthen ikke finde ud af det! Heldigvis skal jeg hjem til mine forældre i weekenden, og så håber jeg at min mor også kan lære mig det:) Jeg har skrevet et svar til dig på din kommentar på min blog:) Glæder mig til at se, hvad du har af tapet!
  Kh. Anne

  SvarSlet
 3. Hej. Fin blog du har. Glæder mig til at læse mere.
  Kh. Malene

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne