mandag den 22. februar 2010

Strikketøj vs. krimi


Jeg er bidt af en gal krimi og kan være næsten verdensfjern, når jeg får dykket godt ned i fiktionens verden.. En af de forfattere, som fanger mig er Elsebeth Egholm - en stor del af det er nok, fordi hun skriver om Århus.. Det er da fedt at kunne følge det hele med egne billeder af, hvor hun nu befinder sig..

Derfor er jeg også i et dilemma for tiden.. Jeg har lige fået fingre i hendes nyeste bog.. Samtidig ligger mit strikketøj ved siden af - jeg er gået i gang med en lille (og meget nem og overskuelig) pocho-sag til Karoline.. Så hver aften opstår en girlfight af en battle på mit sofabord.. De kæmper hver især om min opmærksomhed og for at blive taget op.. Åhhh det er hårdt at ville flere ting på samme tid..;) I aften har strikketøjet vundet - så kunne jeg nemlig se en krimi i tv imens..

Hvad vinder hos dig..?

3 kommentarer:

 1. Uhh den er svær! Jeg er pjattet med begge dele, så det ville blive en meget lige kamp. Hvis du er til krimier, så har jeg hørt, at "hypnotisøren" skulle være fantastisk. Jeg skal i hvert fald læse den! Elsker bøger:) Men elsker også strikketøj:)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også krimier...og jeg går naturligvis ud fra at du allerede har læst Stieg Larssons trilogi, når du er så vild med krimi????? :-) Og hvis ikke - bare kom i gang!! Jeg læste hele serien den sommer hvor jeg var på barsel med Oscar - han var lille og sov gerne 3 timer i barnevognen, så dér sad jeg midt i solen og stegte sammen med Stieg Larsson:-) Fantastisk skrevet...
  Er også vild med Elsebeth Egholm, Liza Marklund, gode gamle Kirsten Holst og mange mange andre:-) Og når jeg først sidder der med en bog som fanger mig så er jeg tabt for omverdenen:-)

  SvarSlet
 3. Hej I to..
  Godt at høre jeg ikke er den eneste som er krimi fan - og i fare for at blive tabt for omverden, når jeg læser..;)
  Har læste Stieg Larsson - men tror da lige jeg skal ha' luret på 'hypnotisøren'..:) Altid godt med nye tips..
  Ha' en dejlig aften..
  Kh Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne