lørdag den 13. februar 2010

Lækkerier fra to dygtige bloggere i min postkasse..

Både i går og i dag har postdamen kæmpet sig ned af vores til isede vej og været forbi med skønne ting til mig...:)
Jeg har lavet en change away med Helle og det fik jeg disse skønne stoffer ud af.. Nogle havde jeg selv valgt - andre var hun så sød at lægge ved.. Blandt andet det grønne og orange-lyserøde, som jeg er faldet aldeles pladask for! De er så fine at jeg næsten ikke nænner at bruge dem..;) Må ha' udtænkt det helt rigtige formål til dem.. Derudover har jeg købt denne fine nederdel af hende til Karoline.. Så tak til Helle for et super bytte.. Håber du kan bruge det, der er sendt i din retning..


I dag lå der så en gevinst fra Christina og ventede på mig.. Jeg var nemlig så heldig at vinde hendes først give away.. Et par rigtig fine hæklede fugle.. Nu skal jeg bare lige ha' besluttet, hvor de skal hænge og pynte..

Så beriget man kan blive bare på et par dage..:) I forvejen er jeg helt ovenpå efter en fed Mads Langer koncert i går aftes og så sov vi (med en kortere afbrydelse tidligt i morges) alle tre til 9.15 i dag.. Fryd for det alt for udprægede b-menneske.. Og så bliver man jo helt høj og afhængig af det fantastiske solskin der er i dag..

Håber I andre også nyder det..

7 kommentarer:

 1. Hvor er det noget fint stof - glæder mig til at se hvad du syr af det :)

  SvarSlet
 2. Dejligt, du synes om sagerne - din pakke er også velankommet - fine, fine stoffer - især det halve dynebetræk - love it! ;)

  Og ja, solen bliver vi hurtigt afhængige af... isen er smeltet ude på vores fortorv, som endelig igen er gangbart :)))

  SvarSlet
 3. Hej Anne
  Tak for din besked på min blog - tænkte det måske var nemmere at svare her.
  Nå, men jeg vil i gang med at male og tapetsere min taburet/skammel (har den samme som dig fra IKEA), og tænkte på om du har noget tapet, du har lyst til at skille dig af med?? Bare sådan to stykker, der kan dække de to trin:) Og så kunne jeg jo fx. sy en kosmetikpung til dig. Kunne være hyggeligt med en lille bytter:)
  Kh. Anne, der guffer fastelavnsboller;)

  SvarSlet
 4. Hej Anne. Så er uglen syet, manglerbare lige at fylde den og sy sammen forneden :) håber at kunne nå at sende den i moregn, er løbet tør for fyld og skal lige ha det købt i dag! Og din pakke ligger vist på posthuset og henter, har i hvert fald nogle pakker der skal hentes i dag :)
  Kh C

  SvarSlet
 5. Hej piger..
  Tak for jeres hilsner..:)
  Både Karoline og jeg ligger underdrejet en træls feber - så jeg vender lige tilbage til jer (bl.a. dig Anne;) når vi er lidt ovenpå igen..
  Kh Anne

  SvarSlet
 6. Hej Anne. Nåede lige et sted i dag, men der ventede de på en sending bamsefyld og de havde ikke pladevat! Så må på den igen i morgen, så din ugle kan komme afsted :) Tusind tak for papirerne - så fine!!!

  SvarSlet
 7. Åh nej, træls med feber! God bedring til jer begge.
  Kh. Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne