tirsdag den 29. maj 2012

Dagen derpå..♥

Jeg nyder en stille formiddag - sen morgenmad, udforskning af mit nye legetøj og benene oppe i sofaen.
Afslapning ovenpå en skøn og travl pinseweekend og min fødselsdag i går, hvor jeg rundede et skarpt hjørne - the big 30..:)
Vi havde inviteret til picnic i byens lystanlæg - med hjemmelavede sandwiches, frikadeller, pastasalater, bløde tæpper, højt solskin, kongespil og petanque. Afslappet, hyggeligt og i de lækreste rammer. Eftermiddagskaffen tog vi hjemme i haven. Sådan en dejlig dag - min dejlige bedre halvdel og alle gæsterne sørgede virkelig for forkælelse og hygge..

Jordbær cupcakes efter denne opskrift. Ufatteligt lækre!!

Af manden og tøserne fik jeg et stykke højtønsket 'legetøj'.. Nemlig den fineste hvide iPad. Jeg kan allerede mærke, vi bliver meget gode venner. Karoline har også allerede forelsket sig..;)
Mine forældre havde også flotte flotte gaver med. Normalt er det min mor, der står for gaveindkøbene, men denne gang var det min far, der havde været på shopping. Det er nemlig ham, der deler min interesse for fotografering. Hele to nye objektiver til vores spejlreflekskamera blev det til. Jeg har kun leget en lille smule med dem indtil videre, men det lille med fast blænde tager vildt gode portrætter. Damn, det er fedt! Tak til Christina for at få mine øjne op for det..;)

Fra mine forældre var der også min børnekop, min (første?) sut med bånd fra min dåbskjole

 Billedet af Karoline er fra lørdag - skønne pigebarn

Frida og mormor fanget i et hyggeøjeblik på terrassen i går

Nu vil jeg hygge lidt om en fest-træt Frida og bare slappe af, inden vi i eftermiddag tager af sted for at fejre min mor, som fylder år i dag. Resten af mine gaver skal jeg nok vise frem senere..

Ha' en rigtig dejlig tirsdag.

17 kommentarer:

 1. Flotte billeder! Og tillykke med fødselsdagen :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med den runde dag, lyder til du har haft en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Tillykke Anne. Sikke en skøn og uhøjtidelig måde at holde dagen på. Lige efter mit hoved. Og tænk at man kan blive så glad for elektronik efterhånden ;) Jeg ville også have været lykkelig.

  SvarSlet
 4. Tillykke med det runde hjørne Anne:-) Lyder som en rigtig hyggelig fødselsdag med picnic:-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med din runde fødselsdag i går Anne! Sikke en hyggelig måde at fejre dagen på.
  Stort tillykke med din mor i dag.

  Kh Kristin

  Ps. Har sendt dig en mail

  SvarSlet
 6. Stort tillykke igen Anne. Det lyder som en god dag. Fedt med to nye objektiver. Og FEDT FEDT med ipad.. Jaloux.. En anelse, men om en måned er det jo min tur til at fylde 30:)
  Skønt billede af Karoline

  SvarSlet
 7. Stort tillykke, det lyder som en helt fantastisk dag:o) Og skønne billeder af familien! Forresten jeg vil gerne sende dig lidt lapper af stoffet med de små får, som du spurgte til for noget tid siden - bare send mig en mail med din adresse :o) KH

  SvarSlet
 8. Tillykke igen Anne:) skønne billeder og lyder som en skøn dag:) jeg havde tøsedag igår og fik også en iPad:) må jeg spørger hvor meget din fylder (16 eller 32 gb) min er på 16 gb men er i tvivl om den skal være større med alle de billeder man har:) kan fortstille mig det samme hos dig?:)
  Dejligt med nye objektiver... :)

  SvarSlet
 9. Kæmpe stort tillykke, det lyder til at have været en super dejlig dag. Og lækre lækre gaver du har fået :)

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med 30 års dagen, lækker måde du valgte at fejre den på :-) Og vildt skønne gaver!

  SvarSlet
 11. Tillykke med de 30! De lyder til at have taget godt imod dig ;o)
  Lækre gaver kan man aldrig få nok af! Jeg købte samme 50mm objektiv i Berlin, og siden har jeg ikke brugt andet. Det er så godt!

  SvarSlet
 12. Det lyder da som en aldeles fantastisk dag! Du har godt nok opført dig pænt, for hvor var vejret dog fantastisk!!

  Kh

  SvarSlet
 13. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen! Ser skønt ud og virkelig lækre gaver!
  Så er det vist ikke så slemt at runde de 30? :o)

  SvarSlet
 14. KÆMPE stort HURRA og tillykke til dig - det lyder som en helt igennem fantastisk dejlig fødselsdag (og så er det jo dig vi skal takke for det lækre vejr:-)
  Sikke nogle skønne gaver du også har fået - og en super sød gave at få fra dine forældre...altså den med koppen og sutten (ja den anden gave var skam også fin:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 15. Rigtig stort tillykke - sikke nogle skønne billeder og lææækre gaver :)

  Hurra fra mig!

  SvarSlet
 16. Stort tillykke, Anne! Sikke gode gaver du har fået. Men pas på den iPad, de kan have tendens til at stjæle hver en ledig stund ;)

  SvarSlet
 17. Kære Anne - tillykke med fødselsdagen forleden dag.. jeg har også de objektiver du fik... det gør en kæmpe forskel når man har den faste på.. også når du tager detajlebilleder. Knus fra C

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne