tirsdag den 22. maj 2012

Sommer, stof og salg

I dag har jeg arbejdet på en sag med mit målebånd og min saks - og så selvfølgelig en kuglepen og en blok til at holde styr på alle tallene. Jeg har nemlig sorteret groft i mine højtelskede skatte. Rundt regnet har jeg hevet intet mindre end 90 stykker stof frem, som kommer til salg inden længe. Nogle af dem har jeg ret svært ved at skille mig af med - men jeg må bare sande, at min ret store samling ikke har fået de ben og gå på her i barslen, som jeg håbede.
Selvsagt tager det lidt tid at måle, fotografere og prissætte så meget stof, så jeg er ikke helt klar endnu. Men som jeg har lovet flere, skal jeg nok lige melde ud på forhånd, inden de endeligt kommer til salg. Jeg håber, det bliver her inden min fødselsdagsweekend. Er der mon stadig interesse i en bunke retrolækkerier?


Jeg går lidt og overvejer, om jeg skal oprette en underfane, som hedder "til salg" eller en lille ekstra blog. Eller kun holde mine salg til Trendsales. Mest fordi jeg selv er træt af at se på salgsindlæg på min blog. Men det er også bare den nemme(ste) løsning lige at lægge det hele på bloggen..

Derudover overvejer jeg meget om det er enkeltstykker, jeg skal sætte til salg eller små pakker... Det er jo utroligt mange stykker stof. Men selv kan jeg bedst lide at købe enkeltstykker. Der er alle tænkelige størrelser lige fra 20x20 til halve og hele dynebetræk.

Giv endelig en mening eller idéer...:)


Ellers håber jeg I nyder det fantastiske vejr - vi nyder solen i haven med bare tæer i græsset, vandplaskeri, sodavandsis og smukke blomster. Lille Frida kæmper lidt med varmen - men en nyindkøbt strandparasol hjælper på det.

16 kommentarer:

 1. Ja, jeg sukker bare over både stoffer og højbede... skønt ser det ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker:) Elsker også min højbede.

   Slet
 2. Altså søde Anne, hvis du har hele dynebetræk... så må du sørme gerne sige til inden du lige klipper :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem har jeg en del af - men jeg ved ikke helt om jeg kan skille mig af med dem;) Karoline elsker når de kommer på dynerne...:o)

   Slet
 3. jeg vil også sige hele dynebetræk..... det er det som frister mest
  //Lisa

  SvarSlet
 4. Altså sy kan jeg ikke så stofferne skal jeg ikke lige bruge, men må bare lige kommentere at det er nogle fantastisk lækre højbede du har dig der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine..:) Er også tosset med dem - også fordi de er til at ændre på uden det helt store besvær fra år til år;) OG så har min kære mand selv lavet dem til mig - det gir' jo lidt ekstra;)

   Slet
 5. I can't understand a thing you are writing about but I am in love with all those gorgeous fabrics!

  SvarSlet
  Svar
  1. ;) Welcome..
   I'm selling many of my 70's fabrics.. And these are some of them;)

   Slet
 6. Åh hvme der dog bare havde en lille have, hvor man kunne plante så fine bede i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker den også..:) Og hver gang jeg savner at bo i storbyen (tit) hjælper det at se og mærke alles - især ungernes - glæde ved at ha' have;)

   Slet
 7. Højbede er ideelle Anne.. vi døjer ikke ned dræbersnegle, men det ser bare så delikat ud og enkelt at holde.. det er noget vi kan lide.. Kram fra C

  SvarSlet
 8. Der er nogle fine stykker imellem kan jeg se :) hvor finder man dig inde på trendsales, hvis nu man skulle følge lidt med? Jeg er mest til store stykker frem for pakker med små blandede :)

  SvarSlet
 9. Jeg er mest til at kaste mig ud i mindre sy projekter, så jeg køber gerne pakker med mindre stykker stof ;-)

  SvarSlet
 10. Det er også varmt altså.. kan godt forstå det er hårdt for hende.. :)
  Der er bare så meget fint.. jeg kunne godt fristes til en liverundvisning igen.. :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne