torsdag den 17. maj 2012

Mad

Hver uge laver jeg en madplan og får handlet ind til hele ugen.Og så behøver vi kun supplere lidt i løbet af ugen. Især frugt, mælk og Läkeroler..;) Det er mest for min egen skyld - jeg gider ikke bruge min tid på at stresshandle hver dag efter arbejde. Slet ikke når jeg til daglig kun har cyklen. Derudover er der for os også et økonomisk perspektiv i det - mindre madspild og færre impulsting i kurven.
Det er jo ikke den store hokus pokus og jeg ved, at mange andre gør det samme. Jeg har en lang liste med forskellige idéer og en mappe på computeren med links til alle de spændende retter, jeg falder over - og for -, mens jeg bevæger mig rundt i blogland.
Aftensmaden i går er inspireret herfra. Min version har agurk, forårsløg og gul peberfrugt i små tern. Samt hakket basilikum, citronsaft og så er det krydret med citronpeber og salt. Vi fik nybagte grovboller til og en rest asparges stegt let i lidt smør og salt. Rigtig lækkert. Og det føles lidt som sommer..

Ha' en dejlig Kristi Himmelfarts dag

8 kommentarer:

 1. Mums :) Har du egentlig modtaget tapetet?

  SvarSlet
 2. Det er en super god idé med en uge-madplan. Jeg er godt nok alene på matriklen, så de store indkøb er ikke påkrævet her men med hang til chokolade og andet sødt, er det helt klart en god idé for mig også at handle så sjældent som muligt. Det sparer mig for en masse chokolade-impulskøb!
  Hvis du vil ha gode idéer og opskrifter på nem og lækker mad, så skulle du følge med hos Jimmy, der har bloggen Home(whole)meal.
  Der er masser af inspiration at hente :-)

  SvarSlet
 3. Ja, det er smart med sådan en madplan:-)

  SvarSlet
 4. Tidligere lavede jeg også madplan og syntes at det var en stor befrielse at man ikke skulle tænker over det når man kom fra arbejde, men at man bare skulle lave det der stod på planen, desuden så sparede vi også en del på vores madbudget. Jeg ved ikke hvor jeg ikke kan komme igang igen, når nu jeg ved det virker ? Maden i går så ikke så ringe ud, sagt på godt jysk.

  SvarSlet
 5. Vi har præcis det samme Anne. Her er det godt nok manden som handler og laver mad.... Jeg køber af lyst og han er bare bedre til at holde sig til sedlen:)
  Men det gode inden for de sidste 2 måneder er at Netto holder åbent til 22.00 så efter ungerne er lagt drøner han op og handler pg slipper for de lange køer... Super dejligt:) men det er godt rent økonomisk:)
  Kram

  SvarSlet
 6. Madplaner er nemlig godt for mindre madspild. Og sikke nogle herlige billeder, mums!

  Kh
  Selina

  SvarSlet
 7. Vi kører også med madplan. Og som du skriver er det nemmere, mindre madspild, og færre inpulskøb. Og jeg kan se at efter vi begyndte på det ( i januar) går det meget bedre med økonomien. Og det er jo bonus.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne