torsdag den 10. maj 2012

Urimelig dejlig uge

Den her uge er spækket med hyggeligt samvær med både venner, mødregruppetøser, kolleginder og familie.
I aften kommer et par med-kreative sjæle og så skal der sludres og strikkes. I weekenden står den både på skøn hygge med venner og venindefødselsdag. Så jeg nyder bare. Og hygger mig med den lille familie indimellem aftalerne. Gætter på at næste uge kan komme til at føles helt tom efter sådan en masse socialt Leben..


I dag bliver vi inden for - for det er da lidt for vådt. Men i går var Frida og jeg på biblioteket, så nu er der lidt ny inspiration - og masser af gode historier til Karoline. Det er skønt at ha' en masse skønne bøger på egne hylder, men jeg elsker - og har altid elsket - at komme på biblioteket.


Ikke mindst sidder jeg og bakser med min ønskeseddel - inden måneden er omme, er jeg nemlig ikke længere i 20'erne. Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til et af mine ønsker... Jeg ønsker mig et objektiv til vores Canon spejlrefleks - hvilket objektiv er du mest glad for? Indtil videre har vi kun det medfølgende 18-35mm.


Ha' en dejlig torsdag aften..

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige glade billeder til en dejlig uge! : )

  SvarSlet
 2. Dejligt med så skøn en uge :-) det er da tiltrængt med det vejr vi har. Lækker salatbog du har lånt, jeg har det selv og har prøvet flere af opskrifterne. Mums. Elsker årstidsopdelingen.

  SvarSlet
 3. Hej Anne
  Ligner en skøn uge. Jeg fylder også snart 30 - og tror jeg ønsker mig en KitchenAid blender!? Og den der lysestage til fyrfadslys i akryl, som hedder endless cube - fra excel mener jeg.
  Nå men angående objektiv har vi købt et "fast objektiv" som har en lav blænde (mener jeg!!). Det har virkelig optimeret vores brug, fordi jeg også kan tage billeder om aftenen osv uden brug af blitz - hvor de på den gamle blev enten slørede eller gule/mørke.. Og så kostede det kun 795,-.. Men det er fordi det er fast så man kan ikke zoome - man må selv flytte sig frem og tilbage:) Men vi (jeg) er godt tilfredse.

  SvarSlet
 4. Kender godt det med at skulle finde på til en ønskeliste, synes aldrig jeg kan komme på noget og en måned efter man så har haft fødselsdag, ja så vælder det ind med ideer, men af en eller anden grund begynder jeg jo ikke at skrive det ned der, så jeg var forberedt til næste gang.

  SvarSlet
 5. Lyder som en skøn uge.
  Kan desværre ikke hjælpe dig med dit kamera, men ville høre om du ellers er glad for det, da jeg er begyndt at kigge mig om efter et nyt??

  Stine:)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne