tirsdag den 5. juni 2012

Time flies - randomness

Det var det der med at nyde den sidste barsel.
Pludselig er der kun knap 2 uger tilbage af min og Fridas lille hyggelige symbiose med lange morgener, masser af kram og knus, ro og hyggelige aftaler.
I dag har vi taget hul på et par af de projekter jeg ville nå i barslen - i sidste øjeblik. Nu skal der nemlig styr på kontoret/krearummet. Ingen billeder af hele rummet endnu, for jeg lover jer, der hersker kaos..! Men det skal nok blive godt. Så tavsheden på bloggen er bare, fordi jeg forsøger at suge det allersidste af min barsel til mig. Og så har jeg brugt lidt tid med symaskinen også..

 Nyt hjem til min telefon

Lupiner fra en grøftekant
Fantastiske Melly - nyt projekt undervejs

Karoline i hyggemode

Vindueskarmen på pigeværelset. Pralbønne sået i børnehaven.

Hverdagsgrønt

 Vi leger pretend-sommer og fylder os med jordbær og andet sommerguf

Ha' en dejlig aften - manden er til bold (igen;), Karoline sover og Frida og jeg hygger. Den her lille skål gør mig selskab... For det føles altså lidt som weekend i dag..;)

 Lakridser med chokoladeovertræk og små quinoa cookies

10 kommentarer:

 1. Ja selvom det er en kliche er det jo sandt - tiden flyver!
  Rigtig god sidste barsel!
  Håber at solen vender tilbage så sommerferien kan nydes i fulde drag!

  SvarSlet
 2. Åh, nyyyyd de sidste dage af din skønne barsel - jeg savner stadig min :)
  Sikke fint, dit telefonetui er - jeg har også lige syet et nyt. Der er bare noget særligt over det smukke smukke libertystof!

  Det er nogle dejlige billeder i det hele taget :)

  Kh. Betine

  SvarSlet
 3. Sikke en fin sag til telefonen. Er blevet inspireret til selv at lave et.
  God sidste barsel : )

  SvarSlet
 4. Neeej Anne, er den allerede ved at være slut? Puha det går bare så stærkt. Jeg har heldigvis lige sommeren med. Kan slet ikke overskue den virkelige verden lige nu.

  SvarSlet
 5. Mmm lyder skønt. Glæder mig til billeder af værelset!! :)

  SvarSlet
 6. Åh Anne, hvor var det lige tiden blev af.... Sys du er sej, du lyder som om du tager det ret ok... Det tager jeg hatten af for.

  Nyd det nu i fulde drag... Og så vidt jeg husker, så har du også lidt skønne sommerferie lige i udsigte... ik??

  GLæder mig til at se dit krearum :-)

  KH

  SvarSlet
 7. Hej Anne

  Smukke billeder, som man bliver i godt humør af at kigge på!

  Jeg er ny på din blog men hopper lige med på en kommentar:-) Er nemlig selv på barsel med nummer to, og ja! Tiden går bare så stærkt, at det godt kan give et sug i maven, når virkeligheden lige bryder igennem boblen engang imellem.

  Håber, du nyder den sidste stund af barslen i fulde drag og går en anden og fin hverdag i møde:-)

  /Pernille

  SvarSlet
 8. Pernille: Tak for det:) Solen måtte nu gerne komme og hygge om os allerede nu, så jeg kan bruge den sidste barsel på terrasse;)

  Betine: Jeg kommer virkelig også til at savne det... Især hvis det er den allersidste... Faktisk har jeg haft stoffet liggende klippet og quiltet et stykke tid - da jeg så dit etui, fik jeg lige sparket til at få det syet færdigt;) Dit var også vildt fint;)

  Sine: Tak for det;) Skal nok nyde fuldt ud..

  Julie: Ja det er ikke til at forstå vel..?! Jeg kunne også godt ha' taget de næste par uger med for så at gå på sommerferie. Men rent praktisk så var det bedst sådan her - og jeg vil også gerne lige lidt tilbage til planlægningsfasen;)

  Anne: Ja glæder mig også til det er færdigt..;)

  Louise: Ja tror nok det skal være okay - det er jo kun to uger, hvor jeg skal være vikar og så ferie inden jeg for alvor skal i gang igen..;)

  PernilleW: Velkommen til..:) Og tak.. Synes virkelig tiden her anden gang er gået(løbet) uden jeg har kunnet følge med..:) Du må nyde det;)

  Kh Anne

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare et fint mobilcover, du har lavet dig. Jeg er også selv meget kreativ, og jeg kan se, at vi blogger om de samme ting. Måske du havde lyst til at se min blog og blive fast læser?

  Mvh en fast læser
  madebyme-helena.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Skønne billeder:) Forståeligt du har travlt med at suge det sidste af barslen til dig. Glæder mig til at se billeder af rummet. Din mobilpung er blevet super fin!!
  Mmm...Quinoa cookies!? Har du en opskrift?

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne