torsdag den 29. juli 2010

Regnvejrshygge og projekter

Vi har så mange (ufærdige) projekter herhjemme, og ferien begynder så småt at ebbe ud - at vi i denne uge hver især tager en dag ud af huset med Karoline, så den anden får mulihed for at nå en masse herhjemme..
Så i går morges tog Karoline og jeg ned til mine forældre - og vi er lige kommet hjem til puttetid i dag.. Den har stået på regnvejrshygge i stor stil.. Gåture med masser af vandpyttehop inkluderet og leg med nostalgi-legetøjet, der bor hos mine forældre.. Og når vejrguderne leget efterår udenfor må man jo bare trække hyggen og sommeren indendøre..
Vi har spist friske danske jordbær, hindbær fra haven og nydt synet af de mange blomster, mormor er heldig at ha'..

Jeg havde medbragt bøger og hækleri (er gået i gang med noget nyt, da jeg blev træt af farverne på det andet tsk tsk..)..
Og ellers kunne man se mig foran muttis vitrineskab - sukkende over den fine samling Muselmalet.. Jeg er ret verliebt i den..;)

Nyd aftenen - her gøres der klar til min "alene-hjemme-og-arbejd-løs" dag i morgen.. Jeg har købt grunder og mintblå maling til mit nyindkøbte sybord og er i gang med at klippe lapper til nogle store puder.. Glæder mig allerede..

3 kommentarer:

 1. Hej Anne

  De ser lækre ud de jordbær:) Nyd din alene-hjemme-og-arbejdløsdag imorgen . det elsker jeg også:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 2. Ej hej igen, sjovt vi lige krydsede hinanden - tak for din deltagelse af min give away:)
  Du har dig også en skøn blog:)

  Hilsner

  SvarSlet
 3. Hej Anne
  Lyder som en dejlig dag du får i morgen...håber på et par af sådanne dage i næste uge..Dem kan man altså godt trænge til indimellem. Har du overvejet hvad jeg skal sy til dig i bytte for svampe? Lægger billeder ind på min blog en af dagene af nogle nye "mini-café-pusletasker" til "Mor´s" taske, de passer til de nye libero hånd og ansigts-vådservietter, de er vildt nuser.
  Kh Mia

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne