onsdag den 14. juli 2010

Mit fristed..

I denne uge står den på ferie for os.. Altså ferie, hvor vi ikke er hjemme ved alle projekterne.. Hvor vi kan nyde, slappe af, dase, tage en middagslur og hygge med vores med-ferie'gæster'.. Og mindstetøsen nyder at have moster, onkler og mormor og morfar - og deres hunde - som legekammerater.. Alt imens et par gode venner bor i vores hus, så vi behøver ikke engang bekymre os om at vande højbede, blomster og krukker;)

Så vi nyder 'mit' fristed. Det er denne gamle gård - den har været i familien de sidste 300år, så stedet er fyldt med barndomsminder og har altid repræsenteret hygge og RO for mig.. Guld værd, mens jeg boede i Århus - men bestemt også nu.. 35 tønder land at boltre sig på, vi har oprettet spontan tennisbane og der er masser af plads til kroket, kubb, frisbee-spil og vandkampe.. Ren nydelse! Og det allerbedste er at (gen)opleve stedet gennem Karolines øjne.. Hendes begejstring over små og store ting, når vi går ture over markerne eller i skovene.. Så gør det ikke så meget, at der skal kalkes mure, slåes græs og hugges brænde..

Så ikke meget kreativitet herfra - hækler dog stadig Granny Stripes om aftenen - men i stedet en billedspam (så er I advaret på forhånd) fra mit skønne fristed og vores ferie heroppe;)

I andre må også nyde dagen i sommerlandet..;)

5 kommentarer:

 1. Altså hvor man higer efter at komme på landet efter at ha set de billeder - ha en fantastisk ferie :)

  SvarSlet
 2. Så skønne billeder af tutten. Sådan et sted har jeg også. Det er på Fanø, hvor jeg fuldstændig falder sammen den første dag af ren og skær træthed. Det er som om, at jeg virkelig kan slippe alt, når jeg er der!

  SvarSlet
 3. fantastiske billeder - de emmer af STILHED! Og herlig sommer-tøs i gule røjsere ;) NYD NYD NYD ferien... Kommer du mon til BlogPicnic i Århus??? Jeg har meldt mig på banen - så håber 'herskabet' herhjemme er med på at gi moren søndagsfri dén dag?!?

  SvarSlet
 4. Hej Anne.
  Hold dog op, hvor ser det bare fantastisk ud! Ren idyl. Og hvor er din datter dog en lille lækker basse :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 5. Ej, hvor ser det bare hyggeligt ud! Der er bare ikke noget bedre end steder, der indbyder til ferie og RO:)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne