lørdag den 31. juli 2010

Nye pudekreationer..

Nåede slet ikke alt dét, jeg havde forventet i går - men jeg nåede mit primære projekt.. Nemlig to store puder á 65x65cm til soveværelset.. Lavet af 25 lapper hver, næsten holdt i lyse og lette farver.. Jeg har taget mig lidt mere tid til at være præcis den her gang (derfor er der stadig et par skønhedsfejl;) og så tager 50 lapper jo bare tid..

De skal indgå i vores 'bedroom makeover' som vi går i krig med i dag..
Egentlig var det planen med retrotapet i lækre farver på væggen bag sengen - men det egner sig åbenbart ikke til vores (!*#...##!) savsmuldstapet .. Jeg kunne ikke lige gennemskue, hvordan en mdf-plade med tapet på væggen og så lamper og hylder egnede sig sammen, så nu blir' det farver på puderne, billeder og detaljer med tapet..

Soveværelset er første rum, der får turen - det er det mest overskuelige (læs: der befinder sig færrest ting, der er ryddet godt op og vi har en "plan" for rummet;) Og nu skal der sættes hylder, spejl og billeder op - og rykkes lidt rundt på møblerne derinde..:)

6 kommentarer:

 1. Flotte puder!
  Det lyder spændende med et make over i soveværelset, det er altid dejligt med lidt fornyelse.
  Mvh. Ida

  SvarSlet
 2. Hvor er de blevet fine! Og ja, godt at starte et overskueligt sted, så kan det være man får lidt mere blod på tanden og går videre. vi er i gang med omorganisering af vores arbejdsværelse....puha, der er bare så meget og alle mulige ting som ikke passer sammen, men det er bare så rart når man får lidt ryddet op i alt rodet :o)
  Glæder mig til at se dig i morgen!
  Kh Mette

  SvarSlet
 3. SÅ smukke puder Anne!!! Er helt vild med dem, og glæder mig rigtig meget til at se soveværelset som jeres projekt skrider frem. Hvis det matcher puderne kan det vist kun blive godt ;)

  Nyd weekenden
  KH Helle

  SvarSlet
 4. Hej Anne, det er da nogle super skønne puder du har fået lavet! er også selv i gang med projekt soveværelse - faktisk står den en kommode og skriger på mig - den skal slibes og males, men jeg kan ikke rigtig komme i gang, selvom jeg glæder mig max til at få den derind :)

  kom du i morgen til blog picnic??


  KH Vibeke

  SvarSlet
 5. Skøn start...de er vildt fine de puder :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle fantastiske farver! SKØNT at se :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne