lørdag den 26. juni 2010

Ferie...

Endelig...!
Lige nu har jeg her fra sofaen den allerbedste udsigt.. 6 ugers ferie.. Uden de store planer udover hygge, familietid, afslapning, små bryllupsforberedelser, kreatid til mig og så alle de oplevelser vi orker.. Det eneste planlagte er en uge i svigermors sommerhus..
Jeg tror aldrig, jeg har glædet mig i den grad til ferie.. Vi er godt brugte begge to herhjemme og jeg trænger til 6 uger, hvor jeg kun skal forholde mig til mit eget barn..;)

I dag har jeg bare slappet af - jeg er ikke kommet ud af nattøjet og har ingen planer om det.. Det bliver købemad til aften og derefter ikke noget, der har højere aktivitetsniveau end sofaslængeri..:o) Godt at kæresten har helt samme plan..

Kender I den der kriller i maven over 6 ubrugte og "frie" uger..?
I dag er den godt nok blandet med lette tømmermænd efter sommerafslutningsfest på arbejdet i går - men ingen tvivl om, at jeg allerede nyder at ha' ferie..;)

8 kommentarer:

 1. Tillykke med feriens begyndelse søde Anne. :)

  SvarSlet
 2. Det lyder sørme dejligt! Bare det var mig :-)

  SvarSlet
 3. Dejligt med ferie. Det trængte jeg også til. Der er nu noget over 6 ubrugte uger, som ligger og venter. Ih, hvor jeg glæder mig.
  Jeg har godt nok et par møder og noget kopiarbejde i næste uge, men bare det, at man kan tage tingene i sit eget tempo er der noget afslappende over.
  Nyd din velfortjente ferie.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Det lyder virkelig skønt! Rigtig god ferie :)

  SvarSlet
 5. Er kun en smule misundelig :) Vi er nogle der må "nøjes" med 4.
  God god ferie

  SvarSlet
 6. Skønt med ferie:) Og 1000 tak for svampene - de er intet mindre end fantastiske hver og en!
  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Kære Anne
  Jeg kan lave knager til dig i valnød med det ønskede tapet i str. 2. Størrelse 1 kan også lade sig gøre men det bliver en anden træsort lige nu.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne