søndag den 10. januar 2010

Ændrede søndagsplaner..

En skøn weekend er ved at være slut.. Nu sidder man bare tilbage med de sølle rester nemlig søndag aften... Men behøver det være så ringe..?:) Her står den på sofaslængeri med krimi i tv, kusmi the, et par gulerødder og sismofytter - nå ja.. og så lidt af min nye afhængighed (de andre har været en del af mit liv lææææænge) bloggeri...
Søndag aften er altid med blandede følelser - for så står den jo meget snart på arbejde, hverdag og travlhed.. Men den der særlig ro, der også følger med er skøn..! Og så er det jo mere end "tilladt" at hoppe tidligt under dynen..

Vores søndag stod på familiefødselsdag for gemalen - eller det vil sige, det skulle vi have holdt.. Men det ændrede en god omgang snefygning på.. Så nu bugner vores køleskab af mad, som vi skal forsøge at gøre vores indhug i de næste par dage.. Det "værste" er dog, at der er en hel bradepande af denne kage..........

En slags brownie - der bare hedder whitie.. Den er virkelig god (beskedenhed indfind dig), meget fyldig eller drøj og en rigtig synder...!! Hele 3 slags chokolade.. Ikke godt for én, der ikke har rygrad til at afvise den søde tand ret mange gange... Manden i huset er lige så slem, når det gælder kage - det ses bare ikke på ham..... Så nu har vi inviteret gæster igen på tirsdag, hvor det er hans rigtige fødselsdag i håb om, at vi så kan lade den stå... Det bliver en svær prøve for frk. regnorm her...;)

Ellers har weekenden stået på hygge med Karoline, bagning og madlavning til i dag (lidt spildt..??) og heldigvis også familiehygge hos min søster og svoger.. Vi legede det meste af aftenen med deres Wii.. Spasst..:) Så ikke mange kreative sysler herfra - bortset fra det, jeg kunne nå at hækle, mens det var de andres tur på Wii'en..

2 kommentarer:

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne