onsdag den 6. januar 2010

Lidt blandet krea og sygedag..

Der er ikke den store energi til hverken kreative hyggerier eller forberedelse til arbejde for tiden.. Har skrantet siden søndag og i dag kunne kroppen ikke mere, så jeg ligger brak hjemme på sofaen.. Kedeligt når man ikke engang orker at hækle lidt.;)

Men har fundet et udpluk af lidt gamle "kreationer" eller hvad man nu kalder den blandede landhandel.. Og så håber jeg der snart bliver overskud til at producere lidt nyt af det der ligger og venter.. Er på mange kreative områder stadig på begynderstadiet eller hvad man kalder det.. Men jeg nyder det og så er det jo bare om at øve sig og følge vejen frem ikke..?:)

Et par billeder af ældre dato og to skulpturer fra min billedkunsteksamen i sommer

Nederst et par gamle billeder og øverst et par ting fra eksamen

Et gammelt møbel til tøsens værelse som har fået lilla maling og tapet, hurtigt sengetøj til Karo og dukken i julegave, et par fugle - stærkt inspireret af piger i blogland og et par kassetter med tapet i stil med dem Karen Marie laver..:)

Og så kan man jo bare ligge og nyde al den sne som dækker haven og som fortsat vælter ned fra himlen.. Ha' en dejlig dag derude i sneland..:)

1 kommentar:

  1. Hejsa

    Tak for kikket herinde på din nye blog. Det ser allerede vældig spændende ud, og jeg har fluks tilmeldt mig som fast læser, så jeg kan følge din færd fremover.

    Velkommen til Blogland :-)

    Hilsen Helle

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne