fredag den 22. januar 2010

En ugleskammel flytter ind..

Dagens kreative projekt er færdigt..:) Beklager det dårlige lys på øverste billeder - de er taget uden blitz for at fange den lilla farve bedst..

Efter mange overvejelser i forhold til farve, tapet fra samlingen osv. er Karolines pyntede Ikea-skammel endelig klar.. Mørk lilla og Andrea Larssons lækre ugle-tapet - tror den bliver et skønt modspil på hendes værelse, hvor et par pastel-møbler snart flytter ind..
Jeg faldt pladask for lignende skamler på Trendsales, hvor en dygtig pige sælger dem.. Meeeen de skulle afhentes på Sjælland - og så måtte jeg jo selv i gang i stedet for..:)

Eneste overvejelse er nu om der skal tapet på trinnet også.....?!

Godnat i blogland..

6 kommentarer:

 1. Hvor ER den bare skøn! Så fint tapet. Det bliver jeg nødt til se, om jeg ikke også kan få fingrene i ;)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin skammel du har lavet, og hvor er det noget fint tapet. Jeg ville ikke putte tapet på trinnet også – synes det er fint der er en stor lilla flade. Men det ville heller ikke se skidt ud hvis du gjorde. :-)

  Din datter ser bare så kær ud. En smuksak som du selv skriver. ;-)

  Kh. Tine

  SvarSlet
 3. Hej Anne - jeg har oså materialerne klar til en Ikea skammel men tror nu jeg vil tapesere trinnet på min også :-) Vildt flot tapet, hvor har du købt det henne? Fandt du noget genbrugsguld i dag? Kh.

  SvarSlet
 4. Hold da op din Ikea skammel er blevet flot. Tror da også min skal ha en opkvikkende omgang på et tidspunkt.
  Kh Birthe

  SvarSlet
 5. Hej piger..

  Tak for søde beskeder..:) Karoline har godkendt skamlen og sagt "nøøøj".. Meeeeen efter at ha' gået og luret på den hele dagen, ender det nok med at der kommer tapet på trinnet også..:) Hurra for at være vægelsindet som en to-årig.....

  Mette: Jeg har købt det af en bruger på ts - så jeg havde desværre kun ½ meter - ellers kunne vi godt ha' lavet en change away (ville være stolt af at 'change' med opfinderen herself;) Fandt ikke så meget genbrugsguld i dag - men lidt.. Der kommer et indlæg lidt senere..
  Kh Anne

  SvarSlet
 6. Hej igen Anne - du siger bare til en anden gang ang. Change Aways er ALTID klar på lidt nye kreating :-) Jeg må på jagt på TS for det er da skønt det tapet. Kh.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne