mandag den 11. januar 2010

Genbrugsguld og skønne arveting..

Jeg er en sucker for genbrugsguld - elsker at loppe den i genbrugsbutikker og finde ting, der ikke helt har overstået deres 'levetid'.. Så herhjemme males, slibes og ikke mindst samles i høj grad.. Manden er ikke altid helt så begejstret for små hæklede lapper, sengetøj eller lignende, jeg får hevet med hjem.. Men heldigvis er han helt hoppet med på den med gamle møbler, der piftes op eller bare får lov til at stå i deres egen halvslidte skønhed..;) Det er da fedt! Så kommer det andet nok henad vejen.

Noget der betyder endnu mere for mig, er det genbrugsguld, som også er arvestykker.. For så følger der tit en historie med og man kan være så heldig at have små minder om en person stående rundt i hjemmet.. Det elsker jeg..;)
Jeg mistede desværre mine to bedstemødre for to år siden (inden for 3 uger endda). Holdt meget af og var tæt knyttet tildem begge- derfor betød det meget for mig at kunne arve nogle af deres pynteting, møbler, stof og andre hyggelige ting.. De fylder godt i vores hjem og pynter det med lidt sjæl i mine øjne.. Så nu har jeg leget lidt med Photoscape (tak Karen!) og giver jer et lille view..
Øverst skrivebordstol og skænk fra min mormor
Nederst fin kommode og den skønneste slænge-stol fra min farmor
Er i overvejelser omkring farven på de to møbler - måske noget nyt lyst..?


Tallerkenrække fra mormorskøkken (den gemmer på historier og minder!) Skal/skal ikke ift. tapet på skufferne.......:)
Muselmalet, grøn sød skål og to små vaser fra min farmors hjem. Sukker/fløde sættet hører sammen med et the-stel af mormors
- det har vi bare ikke lige plads til nu;)


Mit natbord:) Har fået lov bare at være sig selv - det er i fin stand og klæder rummet..


En af vores to køkkenstole - har siddet på dem utallige gange i mormors køkken - de er nu i pang lilla (lidt svær farve at fange)
Ellers et stel fra min farmor og en kommode fra mormors soveværelse - i petroleumblå..

Lækkert brodérgarn fra min farmor.. De har længe bare ligget - nu får de lidt nyt liv i mine Rie Elise Larsen kopi-fugle-snore..:)
Er vild med alle farverne.

4 kommentarer:

 1. Hej Anne

  Så er det endelig blevet min tur til at smide en hilsen inde hos dig :-)

  Tak fordi du er med i min give away. Held og lykke med trækningen.
  Sikke flotte sorte møbler - dem ville jeg helt sikkert ikke ændre noget som helst på - ingen af dem. Sort er super flot, og de ser ud til at være i pæn stand på billederne også...

  Også en masse andre fine loppesager, du viser billeder af. Er vild med især den blå stol og kommode, samt det blå/hvide stel og det lilel bord i teak... Ja, sagerne falder lige i min smag :-)

  Jeg lægger mig til som fast læser og glæder mig til at følge dig og bloggen fremover.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Hov, det har jeg jo allerede gjort tidligere.... Har jeg mon også lagt hilsen tidligere...? :-)

  SvarSlet
 3. Hej Helle..

  Tak for din hilsen..:) Tror nok du har lagt én tidligere også ja..;)

  Er også selv ret vild med de sorte møbler - men vores hus kunne godt bruge lidt farve.. Men så har jeg jo en god undskyldning for at male flere arvemøbler og gå jagt efter nye skatte..:)
  Har arvet 3-4 møbler mere i teak, som jeg lige skal finde ud af hvad skal ske med.. Dejligt med muligheder..

  Ha' en dejlig aften..

  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Hej Anne. Faldt lige over din blog og synes den er rigtig fin! Det er nogle super fine ting du har arvet, og ligesom Helle synes jeg heller du skal ændre for meget ved dem. De skal jo beholde deres historie (hvis man kan sige det) ;o)Melder mig som fast læser, og glæder mig til at følge med fremover.
  Jeg har selv oprettet en blog for ikke så lang tid siden. Du er velkommen til at kigge forbi :o)

  Mvh. Julia

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne