lørdag den 23. januar 2010

Genbrugsfund og store bagedag..

En lørdag - ja faktisk en hel weekend uden noget særligt på programmet.. Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst "tog os tid til det".. Men hvor er det skønt!!:)
Dagen startede kl. 03.00 - troede Karoline i hvert fald..(!!) Så resten af natten tilbragte vi alle i vores 140cm seng - ikke den bedste start på lørdagens energioverskud. Men det blev hjulpet på vej af tøse-tv-slumrehygge til bl.a. Bamse fra 6.30-8.00..
Efter et lækkert morgenmadsbord og hygge gik turen til den lørdags-åbne Genbrug.. Der var nu ikke det vilde, men vi fik da lidt med derfra.. Et sengetøj i fine farver.. (er det vintage, er det retro eller er det bare gammelt sengetøj i yndlingsfarven?? Jeg ved det ik'..:) Lidt hæklerier og en gammel broderet pude.. Jeg ved ikke helt endnu, hvad den skal blive til.. Men jeg syntes bare, der var bare noget fint i den - måske skal den indgå i en patchworkpude eller lignende..

Efter middagsluren gik Karoline og jeg i køkkenet.. Karoline fik lov til at lege med mel og havregryn, hjælpe med at smage chokoladen til og nød det så meget.. Hun havde mel overalt da vi var færdige:) Ren hygge for os begge to... Det er ikke sidste gang, hun får lov at være min lille hjælper..!


Det blev til almindelige boller, grovboller (med knækkede hvedekerner og andet lækkert groft - mums!), dej til aftensmadens skinkestang og ikke mindst fantastiske cookies à la Krudtuglens mor.. Skønne! Så nu er der lidt lækkert til kommende uge..

6 kommentarer:

 1. Hej Anne - Jeg synes da sengetøjet er fantastisk og havde selv købt det på stedet. Har lige set nogle puder hos Duddelutte hvor hun netop kombinere broderet og andet stof - måske lidt inspiration der :-) Dejligt for dig med en hjælper i køkkenet og sikke produktive...det lyder som en fantastisk dag. Kh.

  SvarSlet
 2. Hej Anne!

  Super fine sgaer du har fundet - skønt broderi!
  Senge tøjet var også røget med mig hej - lige til indersiden af Karla´s voksipose:-)
  Du spugte i sidste uge om jeg ville være med på en change away med nogle svampe - det vil jeg rigtig gerne. Så hvis du stadig vil, er du velkommen til at sende mig en mail - krisin@familienkrebs.dk.
  ha en skøn sønag - håber I har sovet bedre end forrige nat

  Kh

  SvarSlet
 3. Hov skriver lige min mailadr. rigtigt kristin@familienkrebs.dk

  SvarSlet
 4. Hej Mette..
  Jeg er også vild med sengetøjet:) Har bare ikke helt styr på, hvornår noget er vintage ift. hvornår det er retro..;)
  Tak for henvisningen til Duddelutte - skønne puder!! Og ja - lidt i den stil jeg tænkte..
  Nyd søndagen..

  Hej Kristin..
  Det lyder godt - jeg sender en mail..:)
  Go' søndag..

  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Hej Mette

  Fantastisk sengetøj!!! Og herlige billeder af bagning. God søndag herfra :-)

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 6. hei så fin blogg du har. ha en fin søndag!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne