fredag den 1. juli 2011

Forsinket tam torsdags ta-da....

Sådan går det når ferien overmander mig.. Jeg har bare nydt - været afsted sammen med pigerne og så kom vores mænner og børn den sidste aften til grill, hygge og overnatning.. Vi har spist alt for meget kage, sovet længe, flygtet fra en bisværm og kørt i traktor..
Så der har simpelthen ikke været et blog-øjeblik siden søndag..
Men nu hvor regnvejret har sat ind lokker computeren og indeprojekterne lidt igen..

Denne uges ta-da er lidt tam - jeg har ikke heeelt nået det jeg gerne ville, fordi solen og hyggen nok tog over. Men lidt har også ret - og her er resultaterne af sidste uges to-do...

# 1+2 Strikketøjet har kun fået to ekstra striber - så det bliver lige vist frem, når jeg er lidt længere..;) Stilene er ude af verden og fylder ikke mere på skrivebordet eller i hovedet..

# 3 Jeg hoppede fra de store projekter. Både p.g.a. varmen og ikke mindst manglende plads.. Men jeg fik kreeret disse punge i sommerfarver. De er perfekte til småting, hæklenåle m.m.


De flade er stærkt inspireret af den kosmetikpung, jeg har fra dygtige Annes hånd - jeg har bare lavet mine egen skabelon med lidt andre mål bl.a...
# 4 Se mit tidligere indlæg, der er fra en weekend, hvor vi bare hyggede..:)

# 5 Ingen billeder af bootie'n in action (jeg skal nok skåne jer) - men et grynet ét af mig og maven i den lækre kjole. Let og perfekt til det varme gravide korpus...


Nu arbejder jeg på en realistisk to-do for næste uge, hvor alle herhjemme holder ferie.. 5 uger sammen - det bliver SÅ lækkert! Nyd dagen..

10 kommentarer:

 1. Sikke fine punge du har fået kreeret! Lækre farver!
  Og smuk mave, hvornår er det nu du har termin?

  SvarSlet
 2. De er blevet vildt flotte pungene.. rigtigt sommerlige farver.. :)
  Og fin mave der.. ;)

  SvarSlet
 3. Tak for mavekig, hvor ser du dejlig ud. Pungene er helt fantastisk flotte - synes da det er en god ta-da du viser her :-)

  SvarSlet
 4. Åh altså - en fin mave... og må tilslutte mig de andre - sikke nogle skynde punge du har lavet! Er særlig vild med dem med lynlås... er det mon nogen du tager bestillinger på;) ??

  SvarSlet
 5. Julie: Tak for det - er også glad for farverne..:) Har termin i oktober - så nu begynder maven rigtigt at komme..

  Rakel: tak søde..:)

  Mette: Tak for det..:) Er egentlig også fint tilfreds med de første forsøg..;)

  Maj: tak for roserne..:) Som sådan bestilling har jeg ikke gjort i - men du må da gerne købe en af mig..:) Kan vi vende tilbage til det om en uges tid..? Du kan evt. sende mig en mail hvis det er..:)

  Kh Anne

  SvarSlet
 6. De er virkelig fine. Jeg har også længe haft lyst til at sy noget lignende, men jeg har lidt lynlås skræk. Jeg har nemlig ikke prøvet det endnu.

  SvarSlet
 7. Jeg ville ønske jeg kunne sy - det er nogle utroligt søde punge, særligt de første to :)

  SvarSlet
 8. Malene: Det er også e af mine første forsøg - siden gymnasietiden.. Så de er helt sikkert ikke perfekte, men jeg øver mig..;)

  Mivsel: Tak for det..:) Jeg er også ret glad for deres farver..

  Kh Anne

  SvarSlet
 9. Du er jo virkelig ved at blive en sy-prof.:) Skønne farver, du har sat sammen!

  SvarSlet
 10. Hvor er den bare blevet fin din mave :-) Kan helt savne min når jeg ser en flot en af slagsen :-) Meget søde punge. Jeg har lavet et par short til datteren i den øverste stof, altid lidt hyggeligt, når man ser sit retrostor i andre forbindelser :-)
  Kh V

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne