lørdag den 2. juli 2011

Er Fyn fin..?

Egentlig er jeg ikke i tvivl - da jeg tit har ferieret på Fyn som barn..:)

Men vi regner med, at vi engang i ferien skal en uge i sommerhus på Nordfyn (i nærheden af Otterup mener jeg..) sammen med min den pukkelryggede..
Så jeg er faktisk på jagt efter gode udflugtsmål og must-do's på den skønne ø.. Et godt loppemarked, en lækker strand (håber på lidt bedre vejr til den tid) eller andet....
Er der mon nogen der kan hjælpe..?


Det er planen med en dag eller to inde i Odense, hvor Zoo, Tante Grøn (igen igen) og ikke mindst Kunstfabrikken er på programmet. Heldigvis er min mor helt med på de to sidstnævnte, og så må mændende jo underholde børnene..;)

7 kommentarer:

 1. Fyn er fin. Vi har også i mage år holdt ferie på Thurø ved Svendborg. ved FDM camping har de en sjov minigolf bane for børn og voksne,(man skyder bolden ind i anders and mund og så kommer den ud af hans numse), som klart er et besøg værd, samt man kan købe en kæmpe stor is of sidde ved stranden og kigge eller bade. Svendborg er jo en herlig by, og der ligger en god genbrugsbutik i gågaden. Rigtig god ferie til jer.

  SvarSlet
 2. Kerteminde er jo skøn!! (21 km fra centrum af Odense). Der er to fine gennere, en meget smuk antik-forretning, som også har sager, der er til at betale (bl.a. Wiinblad, Aluminia fajance, lidt blik osv., Den hedder "Sarkel" og ligger lige ovre på den anden side af byens bro). Både Kertemindes Nord- og Sydstrand er skønne. Desuden er der en butik med brugskunst og tøj der hedder "fru fru", og en anden skøn butik der hedder "Feens Legeplads" - begge på Langegade ("Strøget"). Spørg endelig hvis der er mere du vil vide.
  Helle.

  SvarSlet
 3. Hvis I tager til Odense er eventyr i Lotzes Have et must: http://www.odense.dk/sitecore/content/kultur/Sommer-i-Odense-2011.aspx

  Der er massere af genbrugsbutikker, men mange af dem ved godt hvad de skal tage for det herinde.
  I Bolbro ligger der vist en, som er billig. Skal lige høre min mand ad. Ellers har Lis Karlsson vist også nævnt den på sin blog, så hun ved det nok.

  SvarSlet
 4. Ellers er Svendborg en super hyggelig by, med mange små specialbutikker. Der er en rigtig fin atmosfære.

  SvarSlet
 5. Halløjsa:-) Jeg er nok så lokal, som det overhovedet kan blive - jeg bor i Otterup. Hvis I skal være her over en weekend er der markedsdag på torvet i Otterup hver lørdag hele sommeren. Det er alt fra grønthandlere, loppefund - (og skrammel) og hjemmestrik. Det er lokalt og selvfølgelig ikke kæmpestort, men det er meget hyggeligt, og så er der live musik også. Hvis I skal være i sommerhus ved Hasmark er det en god strand, og hvis vejret ikke er til det ligger der en campingplads, hvor der også er badeland - og der plejer vist også at være noget musik i løbet af sommeren (kan dog ikke lige huske hvornår) og så er der også minigolfbane ved stranden. I Otterup ligger der 2 genbrugsforretningen, en på torvet og en i den gade, der hedder Jernbanegade. Begge steder kan man tit være heldig at finde sengetøj, amagerhylder, Wiinblad osv.
  Så kan jeg vist heller ikke presse mere ud af vores lille by:-)
  Rigtig god ferie:-)

  SvarSlet
 6. Hej Anne,
  Du har vundet den skønne lyskæde på min blog, så vil du ikke sende mig en mail, så jeg kan få den sendt afsted til dig. TILLYKKE!
  Kh Kamilla :)

  SvarSlet
 7. Hej Anne
  Jeg har lige været på ferie igen i sommerhus midt mellem Kerteminde og Nyborg. Og giver Loppe-Shoppe ret; Kerteminde er rigtig hyggelig. Udover det nævnte så er Johannes Larsen museet et besøg værd (herlige plakater med hans fuglemotiver). Hvis I har tid, så kør ud til Fyns hoved. Der er en dejlig gåtur rundt helt ude på spidsen, og hvis I går med uret rundt, slutter turen ved den herligste strand med lavt vand langt ud. Lige noget for de mindre poder og andre barnlige sjæle. Turen rundt på gåben klarede vores 4½ årig uden problemer. Der er bare virkelig pænt. ;-)
  Odense Zoo nappede vi også. Virkelig et besøg værd. En virkelig hyggelig Zoo, som er til at overskue og med mange muligheder for at spise det medbragte mad. Meget børne- og familievenligt. Masser af "rastepladser" i haven. Det nye hit er en billet til at fodre girafferne. Og hvis man er under 7, må man tage en voksen (gratis) med på podiet. Manden tog sig af det, og det var helt vildt sjovt og spændende og imponerende. Ifl. ham. ;-)
  Og så lige Egeskov slot. Men vi har kun taget det udenfor. Jeg faldt faktisk i søvn i hængekøjerne i den rolige del af haven. ;-/ Store som små synes, at det var en god dag. Igen: helst mad med selv. Det er mest junk, som kan købes.
  Håber I får en dejlig ferie med gode udflugter. :-)
  Mange hilsener
  Katrine

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne