tirsdag den 17. maj 2011

Regnvejrslopper og børnehygge..

I weekenden var manden på brødreweekend, så Karoline og jeg var alene.. I et forsøg på "længere overlevelse" i en tid, hvor energien stadig er irriterende lav, tog vi først omkring mine forældre og derefter til min søster og svoger.
Lørdag blev det til loppemarked med søster og vores to skønne unger - heldigvis indendørs. Jeg fik mange lækkerier med derfra! Det betalte sig at komme i god tid ligesom alle de ældre..;)


Skønne klodser med bogstaver og små tegninger på alle siderne.. K elsker at træne lyde med dem

Skøn børnebænk - kunne måke bruge lidt maling

Med plads til masser af legetøj

En lille fin kommode - som trænger til en kærlig hånd..

En retro skammel til trætte fødder. Skammel, kommode og bænk kom i hus for kun 110,- i alt..:)


En lille træhund til børneværelset

Et skønt chatol med udtræksplade - god til computerplads, kreaplads eller lign. Lidt maling og så skal den vist bare flytte ind. Et fund til 100-lap..

Senere byttede søs og jeg børn - af hensyn til aktivitetsniveau.. Så Karoline var ude og se fodboldkamp, mens jeg sad i en lænestol og slappede den. Jeg havde denne lille skønne gut på armen - han fandt en god soveplads mellem sin mosters barm og lille bulende mave.. Den der babyro er altså fantastisk!


Jeg er så glad og taknemmelig for at have både min egen og min svigerfamilie, som altid står klar og gerne giver en hjælpende hånd. Det er tydeligt for tiden, hvor jeg ikke kan leve op til mine egne forventninger og krav til at være "fuld tids" god mor for datteren. Det er stadig svært at acceptere, men det hjælper at have mulighed for at give hende gode alternativer..

Ha' en dejlig regnvejrsdag - send lige et par Mariehøner i luften, så vi kan få solskin fredag, hvor vi skal til konfirmation - i telt...:)

12 kommentarer:

 1. Hihi krydser fingre for sol på fredag :) Dejligt med en familie som kan aflaste lidt. Kan godt forstå det gør lidt ondt, men virker jo som det bedste her. Vær endelig glad for at der er en mulighed, og så en fantastisk en af slagsen!!
  Er på 6. semester nu forresten, så halvvejs allerede!!
  Sikke nogle fund, bare det var mig :)

  KH

  SvarSlet
 2. Hold da op, du må da have haft trailer med. Lækker bænk med plads til lidt af hvert.

  SvarSlet
 3. uh la la, Anne, sikke nogle lækkerier du har fået fingrene i! Så har du jo hele to smukke chatoller:)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle lækre fund - og en lækker baby:)

  SvarSlet
 5. Hold nu op nogen lækre fund. Og til en yderst god pris! Dejligt når man gør sådanne kup.
  Forstår godt det må være svært at acceptere den slags begrænsninger - kender det jo fra mig selv, men dejligt søster og svoger så er gode til at træde til:)
  Fredag skulle det give godt vejr - da har kæresten nemlig fødselsdag, så det har vi bestilt...(og så sagde de det også lige i vejrudsigten i morges).

  SvarSlet
 6. Virkelig skønne sager du har fået fat i der.

  SvarSlet
 7. Super skønne fund....det er da helt vildt!

  Jeg må lige kommentere på det der med at føle at man svigter og ikke helt er den mor man gerne vil være...for dér har jeg selv været og det er pisse hårdt! Og man er nødt til bare at sige til sig selv "jeg gør det så godt jeg kan"..og så længe dine børn ved at du elsker dem, så er de altså ligeglade med tapetserede møbler og hjemmebag og hjemmesyede uroer i stakkevis. Vi krea mødre er nok især slemme til at stille så uopnåelige krav til os selv og vores formåen - men herre gud, vi er jo også kun mennesker....

  Jeg er helt sikker på at du nok skal finde en dejlig positiv følelse frem igen inden længe og indtil da er det jo bare super med familie og venner som gir en hjælpende hånd:-)

  Op med humøret...
  Knus MAlene

  SvarSlet
 8. Sikke nogle lækre lopper! Virkelig gode fund, Anne! Og sikke da en lækker ligge fyr, ikke dårligt at kunne slappe lidt af med ham :-)
  Pas su nu på dig selv, og væk med alt den dårlige samvittighed. - selvom jeg udemærket godt ved, at det ikke lige sådan er til. Men det er bare så, relativt, kort tid graviditeten tyngder kroppen - inden længe kan du igen være super mor for K. Og den lille ny :-)

  SvarSlet
 9. Nej, hold nu kæ** nogen lækre sager du fik med dig hjem. Kan nu heller ikke lade være med at grine lidt over mængden. Du MÅ have haft trailer med!!! :O) :O) Fantastisk med sovende baby. Savner det allerede, selvom det strengt taget var igår....

  SvarSlet
 10. Anne W: Er bestemt også glad for dem;) Både familie og fund.. 6. semester - dejligt på vej;)

  Malene: Vi var afsted i 2 biler - og så måtte jeg lige tilbage efter chatollet;) Men burde ha' haft trailer med ja;)

  Anne P: JA 2 styks - g en svær beslutning om hvilket der skal ha' "ærespladsen" i stuen.. Teak er jo lækkert - men dette med skøn lys maling ville også være fint - og en skøn com plads;)

  Gitte: Tak;) OG ja lækker bebs - også selvom han "bare" er lånt...

  Malene: Ja - man lærer jo at klare sig på et lavere blus..;) OG så hepper vi da på solskin fredag:)

  Kreativista: ;)

  Sine: Synes også der var skønheder i blandt;)

  By Myr: Tak for ordene!:) Her er der også skåret ned på alt andet end familie - og det får kun plads, når aftentid og overskud er til det.. Det andet er simpelthen for vigtigt i forhold til..;)

  Dolls: Ja - det hjælper at se det i det store perspektiv.. 9mdr er ikke længe - men det er bare i en 3årigs øjne - sådan tænker jeg i hvert fald.. Men bare der er smil og dejlige fælles oplevelser hver dag så får hun jo også lidt mordosis;)

  Loppelækkerier: Jeps;) OG ja - når jeg gør det, gør jeg det grove;) Traileren BURDE ha' været med, men vi klarede det:)

  KH Anne

  SvarSlet
 11. Sikke nogle fantastiske loppefund du har gjort dig!!! Wauw altså - heldige dig!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne