onsdag den 11. maj 2011

Maj ønsker....

Maj er min måned.. Jeg elsker maj der spirer, maj måneds blomster, den måde hvorpå denne forårsmåned bebuder sommer og løfter en flig af de glæder, der hører til en skøn sommer. Jeg nyder vejret i maj, som ofte er lunt og lækkert men ikke overdrevet varmt. Udsigten til skolernes sommerferie (og dermed ferie for hele husstanden) er inden for rækkevidde, godt hjulpet til af de mange små dejlige helligdags'ferier'.

At maj også er min fødselsdagsmåned gør det jo kun bedre..;) Jeg er én af dem, der elsker at have fødselsdag - og elsker når andre har fødselsdag - og glæder mig altid til at hygge og være i selskab med dem, der står mig nær. Lige nu er jeg i den grad i underskud på den sociale front efter de sidste par måneders stilstand - og bl.a. af den årsag har jeg inviteret alle mine skønne gamle veninder til fødselsdags-tøse-komsammen. Jeg glæder mig allerede som et lille barn..

Min fødselsdag altid været fulgt af liljekonvaller fra forældrenes have - jeg elsker de fine linjer i de blomster.

Men i år er det ret svært at finde på de efterspurgte ønsker.. Vi fik mange lækre gaver til hjemmet til brylluppet, tøj er ikke så aktuelt til den gravide trunte og parfumer, makeup og lign. bliver heller ikke brugt op i denne tid..
Så nu er jeg gået i tænkeboks.
Der må da være mere til listen end de to dejlige, 'let' egoistiske ønsker:
1. Full body massage til den brugte krop
2. Et weekendophold (gerne spa - inkl. masser af massage;) med min skønne mand, inden vi bliver spædbarnsforældre igen..

Måske lidt flere lækkerier til det lille hus - kan man få vaser, billeder, lækre lamper og lysestager nok..??;)

Det kunne være sådan en skønhed fra Finndottir..
Måske en ny fin stol (okay... ret meget over budget)


Idéer modtages med kyshånd...

9 kommentarer:

 1. Hvad med smykker? Eller et tørklæde? Eller en lækker plaid (lidt udenfor sæsonen godt nok...)? Eller sandaler? Bare det var mig, der havde fødselsdag i maj;)

  SvarSlet
 2. Lyder skønt med veninde fødselsdag... Hos mig er brugskunst af (næsten) enhver art altid kærkommen. Hvad med lækre smykker af keramik fra fx Liebe, skindtaske hvor der også er plads til en ble, øko makeup-up uden parabener og parfumer, shampoo+balsam ditto, flotte tryk du kan sætte i rammer (giv links til webshops mv)....

  SvarSlet
 3. hvad med en af de over lækre pusletasker fra krudtuglens mor??
  sådanne en ville jeg ihvertfald meget gerne have (hvis jeg ellers havde noget at bruge den til)

  SvarSlet
 4. Jeg synes da at din egen ide om gavekort til oplevelser og selvforkælelse lyder rigtig rart. Det kunne fx. også være gavekort til lækker mad på yndlingscafeen?
  Måske du kunne ønske dig et abonnement på lækre magasiner?
  Og så er sådan en Acapulco stol da et rigtig godt omend dyrt ønske.

  SvarSlet
 5. Maj er en skøn måned... Til min fødselsdag, hvor jeg også var gravid, ønskede jeg mig smykker, håndarbejdsbøger med babytøj og træænder designet af Hans Bølling - og jeg fik det hele:)
  Hvis du skal på spaophold kan jeg varmt anbefale Kellers Park ved Vejle, der fik jeg en "mother to be-behandling", det var SÅ skønt.

  SvarSlet
 6. Hej Anne!
  Nu søgte jeg for sjov på ts efter min kjole og fandt denne annonce. Jeg kender ikke din størrelse, men denne er str. 38.
  http://www.trendsales.dk/annoncer/baum-und-pferdgarten-smuk-silkekjole-style-henrietta-aldrig-brugt/21452683?pn=4&rt=ssr&search=baum&status=1

  SvarSlet
 7. Anne: Elsker også min maj fødselsdag;) Mnge gode forslag - tror bare det er i gang med at finde konkrete links/ønsker;) Tørklæder og sandaler er lige mig..

  Maiken: Tak for idéer:) God idé med øko makeup - har godt nok allerede investeret lidt - men mere kan sagtens bruges.. Og smykker og tryk er også super idéer..

  Anja: Vil også super gerne eje sådan én - men vil bare meget gerne vide barnets køn inden jeg evt. investerer i en lækker koral sag ;)

  Ida: Det handler jo også om at være priviligeret - har fået div. abonnementer i mors gave.. Stort ønske det der selvforkælelse i hvert fald;) Caféer.. Her i Holstebro..?!;) Men ja - ellers må vi et smut til (med dig fælles) faoritbyen og på café..

  Gitte: Træfuglene er også et hit! De er lækre.. OG tak for hintet til spa - må vinke med vognstangen til manden;)

  Ida - igen: Tak for linket:) Den er skøn!! Er desværre slet ikke en str.38, men jeg vil da holde øje..;)

  KH Anne

  SvarSlet
 8. Jeg ønsker mig selv ting fra hende her:
  http://www.amio.dk/butik/107/produkter/

  kender jo ikke lige din smykkesmag :)

  KH

  SvarSlet
 9. Hejsa
  Kom lige en dag fordi denne side www.likethings.com Der er en stol meget lig den du ønsker blot till 620kr. En vældig finurlig mand som henter ting hjem fra Mexico. Lige købt 3 barstole:-)
  Mvh Sidsel

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne