søndag den 12. december 2010

WIP - nyt i hjemmet og julekager

Fredag havde vi en afslappende hyggeaften hjemme og en træt træt aften endte med en overraskende overtræt-energi. Vi fik malet Karolines nye seng, en tavle til køkkenet og en plade til projekt "Karolines nye værelse". Karoline valgte selv farve til sin seng: "Blå, mor! Blå.. Eller lilla.." Så moren hoppede på den lilla og synes det var et fint kompromis. Og jeg fik tapetseret og lakeret legetøjskasserne, der har ventet længe på en make-over. At vi først ramte puderne efter kl.02 kunne mærkes, men skønt at få sat nogle krydser.Nu nærmer vi os - jeg glæder mig meget til næste weekend, hvor vi rigtig skal forvandle på pigekammeret. Der er tegnet skitser, købt ind og hentet forskellige småmøbler.. Så i den kommende uge skal der males og tapetseres i stor stil. Vi mangler stadig en del detaljer - men mon ikke vi når det inden jul?


Glæder mig til at se resultatet og - forhåbentlig tilfreds - vise det frem..:o)

I går fejrede vi min dejlige fars fødselsdag - og vi har kombineret det med den årlige bagedag.. Så jegstod i køkkenet sammen med familiens tøser - Karoline, min mor og søster.
Ren hygge og lækkerier - nu skal der nok kunne komme sødt på bordene til julens gæster.I dag har jeg to skønne dates et par fristende steder - og håber at komme hjem med lidt guld.
Ha' en rigtig dejlig søndag!

10 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne legetøjskasser, må man spøger hvor du har købt dem. Og hvor er det bare en utrolig fin seng.

  God 3 søndag i advent til dig og familien.

  SvarSlet
 2. Ej hvor ser det fint ud! glæder mig til at se endnu flere billeder

  SvarSlet
 3. Det lyder bare som en skøn dag. Glæder mig så meget til jeg har nogle rum "at forvandle". Kasserne er blevet rigtig fine!

  SvarSlet
 4. Sikke aktive I har været! Det ser rigtig godt og lovende ud. Hvor har I fået den fine seng fra?

  Og så pirker det lige præcis ned i min dårlige samvittighed, for jeg har længe tænkt på at Ingrids værelse skulle have en make-over, men bare ikke haft overskuddet endnu...

  SvarSlet
 5. Hvor ser det godt ud! Er vild med de forskellige tapeter du har brugt. I skal da nok nå det inden jul, og jeg glæder mig til at se resultatet af dine anstrengelser.

  Har du forøvrigt fået kigget på det med workshop? Der er nemlig rifter om pladserne, så hvis du ikke kan da, er der flere om buddet. Send gerne en mail :)

  SvarSlet
 6. Hvor er de kasser bare blevet flotte. Har selv planer om at lave om i sønnens værelse; tæller ned til barsel hvor der så forhåbentlig bliver mere tid;o)

  SvarSlet
 7. Sikke lækre kasser! Og skøn skøn tøs :)

  SvarSlet
 8. Sofie og Mor: Tak:) Kasserne er fra Trævarerfabrikernes udsalg. Rigtig lækre og kvalitet uden at være møgdyre. Lidt tunge, men vores 2½-årige kan godt håndtere dem:) Også god 3.advent til jer;)

  Julie: Tak for det;)

  Anne: Tak for de søde ord! Jeg elsker også at forvandle - når overskuddet er der;)

  Maiken: Tak:) Kender alt for godt det med overskuddet - men nu skulle det være! Både fordi det trænger og fordi jeg regner med at tremmesengen skal lånes ud til hendes lille fætter som snart kommer.. Sengen har jeg ledt længe efter - og tilfældigt spurgte en god kollega en dag om vi kunne bruge sådan én.. Ja tak!!;)

  Julia: Thanks:) Jeg er også tapettosset.. Har slet ikke fået kigget dato m.m. - men skal nok lige skrive en sms i aften og få meldt tilbage..;)

  Ulla: Tak for det:) Ja barsel ville ikke være dårligt til sådanne 'småprojekter'..

  Sandie: Tak for det - om begge dele;)

  Kh Anne

  SvarSlet
 9. Hvor skønt sådan at få taget en indretnings-tørn :) Det ser rigtig godt ud! Jeg drømmer om at falde over den samme seng til Carla en dag. Kender du navnet, designeren eller producenten på den?
  Jeres weekend lyder iøvrigt meget som vores. Julehygge og bagning med mormor og moster ;)

  SvarSlet
 10. Hvor ser det fint ud og godt farvevalg til sengen. Den er super flot. Er også vild med de forskellige tapeter du har brugt til kasserne. Især det yderste til venstre og til højre på det øverste billede. Hvor har du mon købt dem henne?

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne