mandag den 13. december 2010

Glæde ved loppeguld..

Søndag tog jeg på langfart. Vi havde julebagt og hygget os i Himmerland - lige her. Og jeg havde planlagt en lidt alternativ hjemtur for fruen i huset.
Jeg havde nemlig arrangeret en "date" med en masse loppefund i Bjergby (læs evt. mere om stedet her og her) De to søde samlere åbnede deres døre til skatkammeret for mig og så kunne jeg ellers bare suge til mig og bevæge mig rundt i heaven for en loppeentusiast. Kun afbrudt af hyppige besøg ved gasovnen for at få varmet fingrene.
Jeg fandt en masse lækre sager - især gibbede det i mig, da jeg fandt lige det, jeg har ledt længe efter til Karolines legekøkken. Nemlig dette skønne skab!


Faktisk fandt jeg 2.. Så nu er der et til mor og et mindre til Karolines køkken - til deres priser kunne jeg ikke lade det ene stå..:o)
Derudover blev det til en Ball lampe, en arkitektlampe, en fin skammel, gamle julekugler, et par Kold bøtter, en fin gammel lille gryde og en kassrolle og en kande i emalje. Og ikke mindst dette lille søde syskrin. Så kan jeg måske få mit for mig selv;)Derefter gik turen til Børkop. Nærmere betegnet dette skønne sted. I min jagt på en ovn til det efterhånden meget omtalte legekøkken endte jeg på besøg hos Tine. Hun havde nemlig sat dette fine møbel til side til mig.


Karoline har allerede taget det i brug som ovn - hun fandt det ude i bryggerset og slæbte det ind i stuen, så hun kunne varme sine gulerødder og kager deri. Det er den allerbedste bekræftigelse, jeg kunne få på, at projektet er slidet værd og falder i frøkenens smag..
Men det var ikke det eneste, Tine kunne friste med. To lækre dynebetræk måtte også med mig hjem - det lilla i juniorstørrelse og det brune i voksenstørrelse. Jeg synes, der er feeeeede..;)Nu skal alle de skønne fund bare vaskes - så er de klar til at flytte ind på Casa Karoline i weekenden..

Ha' en dejlig mandag aften..

11 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne fund!

  Er vild med lamperne og det lille glasskab og ikke mindst sengetøjet :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Hej Anne,

  sikke nogle lækre sager du er kommet hjem med - skabene er jeg helt vild med, og det lilla stof er da for skønt!

  Glæder mig til at se køkkenet færdigt :)

  KH Vibeke

  SvarSlet
 3. Lækre ting Anne! Især skabet er jeg ret vild med... Sådan et vil jeg også gerne ha':)

  SvarSlet
 4. Hej Anne!
  Skønne fund du har gjort dig hos Loppenmanden. Det er det skønneste skattekammer de har sig derude! Og så er de jo så ganske søde:-) Kan se du løb af med de sidste 2 af de skønne skabe.
  Det ser ud til at blive et rigtig fint køkkKaroline får sig.

  Go aften

  SvarSlet
 5. Lækre fund! he's worth it!

  Og lækker gul køkken-kommode! Det kan jeg godt lige se for mig:-)

  SvarSlet
 6. Å waw for et legekøkken du efterhånden får samlet sammen. Det vil hun helt sikkert elske i lang tid og når hun en dag bliver for gammel har du jo den fordel at du kan splitte det ad og genbruge de fine møbler til andre formål.

  Endnu engang tak for din støtte til hjerternes fest. Det er så fantastisk at være en del af et projekt hvor så mange vælger at give glæde videre. TAK.

  Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 7. Mirjam: De ting du nævner er også klart blandt favoritterne;)

  Vibeke: Synes også selv der var nogle gode fund iblandt;)

  Anne: Jeps;) Skal gi' lyd hvis jeg falder over flere;)

  Louise: ;)

  Kristin: Ja virkelig et skattekammer!:) Nu må vi se om køkkenet/værelset bliver så fint som inde i hovedet;)


  FRuHansen + I'm with Lea: ;)

  Christina: Ja det var virkelig det hele værd!;) Ingen skuffer på skabene - det er jeg ellers vild med på dit - men de er bare så fine alligevel;) Og ja - er også vild med den gule - lige i øjet-farve..

  Marina: Ja der er ved at være samlet godt sammen;) Tænker bestemt også genbrug af de mange ting på lang sigt;)
  Og det var så lidt med støtten - tak for jeres initiativ:)

  Kh Anne

  SvarSlet
 8. Hold op nogle skønne ting. Dynebetrækkene er da slet ikke til at få armene ned over :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne