tirsdag den 21. december 2010

En wunderschön og tiltrængt gave...

Spørg bare mine kollegaer, der de sidste 2 måneder har set mig traske rundt som posedame... Min gamle skoletaske er nemlig kaputski - og nu har mine forældre sagt, at hvis jeg vil slå julegave og fødselsdagsgave sammen, vil de gerne give mig en ny skoletaske - en rigtig lærertaske.. I ved - de der lækre af læder og med mange rum til at holde orden på mig.
At fødselsdagen først er i maj gør ingenting - jeg er bare så ovenud glad over den fornemme gave!

Nu skal jeg bare have besluttet om den skal købes her eller her.. Jeg er helt vild med dem fra Ladymarmelade - men de er jo også liiiige lidt dyrere..;)
Og mest af alt - om den skal være sort eller brun/cognac.. De er bare så flotte hver især!
Jeg er også tosset med den i kernelæderfarve - men frygter, at den er lidt for sart til mig og mine daglige cykelture..

Lige nu står valget mellem de her:

Denne lækre sorte fra Ladymarmelade

Eller denne i fin cognac

Eller denne model fra Helm i enten denne brune eller sort

Ikke godt at være vægelsindet, når der er så mange smukke!
De har jo en "holdbarhed", der gør at man ikke skifter ud igen lige med det samme... Er der nogen af jer, der har erfaring med nogle af modellerne?

14 kommentarer:

 1. Det var da en GOD gave, Anne! Jeg har ikke erfaringer med taskerne, men synes, de alle er rigtig lækre. Har den sidste ikke en skulderrem? Tænker lidt, at det må være et must.

  SvarSlet
 2. Heller ingen erfaring her, men ville klart vælge den nederste (hvis altså den har skulderrem, som Anne skriver). Dejlig gave! :)

  SvarSlet
 3. Hvor er du heldig, sikke en god gave! Jeg syntes LadyMarmelades er über fine. Den brune er rigtig flot, og sådan en lædertaske skal da være brun. -Sagde hende der stort set kun ejer sorte ting, ha ha. Glædelig jul :)

  SvarSlet
 4. Uha ja det er da bare lækkerier. Har en smugle erfaring, jeg gav nemlig min kæreste sådan en lækker taske da han blev uddannet for 5 år siden. Jeg købt en sort til ham og jeg må sige at de daglige cykelture har gjort at den ser meget slidt ud, tror måske at de brune får en pæner patina...men uha forstår dig godt det er et svært valg.
  Jeg tror ikke at han bruger skulderremmen overhovet, men han smutter jo heller ikke lige ind i byen og shopper efter hvor en skulderrem er rar. Men det er jo smag og behag. Glæder mig til at se hvad du vælger.

  SvarSlet
 5. Anne: Ja tror det næsten er den bedste materielle gave jeg lige kunne tænke mig nu;) Den sidste har også skulderrem - for jo det er et must..:)

  Kiiromi: Lige præcis:)

  Sandie: Tak for input'et;) Jeg synes også den er ret lækker - meget klassisk og også super flot i sort..

  Julia: Ja - de forældre har jeg valgt godt;) Jeg er også tosset med deres look - har bare ikke haft dem i hænderne! Baseret på udseende ville jeg også vælge den congnac/brune i midten - men jeg er også i den grad en "sort pige";) Så mon ikke jeg ender der igen igen.. Glædelig jul til dig også..

  KH Anne

  SvarSlet
 6. Hov Frk Ranke;) Vi skrev da vist samtidig..
  Tak for din hjælp - godt at vide med det sorte - det må jeg lige tage med i overvejelserne.. Skulderrem er et must for mig, da ryggen er halvdårlig.. Netop også til et smut i byen eller andet man lige skal.. ;)
  KH Anne

  SvarSlet
 7. @Julia tak for grinet!
  Anne jeg ville uden tvivl vælge den midterste, med tiden bliver den jo så lækker pga. patina :)Og du kan jo give den noget læderfedt, så den ikke tager så meget ved!

  SvarSlet
 8. Så flott gave da.
  Har ikke erfaring med disse veskene, men synes den nederste er penest.
  Lykke til med valget:)

  SvarSlet
 9. En kernelæder taske er klar det pæneste. Og at den kommer til at se brugt og slidt ud, gør den kun endnu pænere - så jeg ville vælge den i midten.

  SvarSlet
 10. Wauw, en lækker gave! Sådan en har jeg også ønsket mig længe, også selvom jeg ikke er lærerinde ;-) Jeg er helt vildt med den sorte :-)

  SvarSlet
 11. De er skønne alle tre, men jeg er især vild med den sorte :)

  SvarSlet
 12. Mit bud ville være den sorte, men det er jo en smags sag.

  Uanset hvilken en du vælger, er det en god idé, at du imprægnerer den en gang om måneden enten med creme eller spray (vælger du den nederste, så brug en specialspray til nubuck). Så har du en taske, som holder sig pæn i rigtig mange år.

  Tina :-)
  (uddannet indenfor skintasker)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne