torsdag den 9. december 2010

Pip...

Et lille pip fra mig - jeg er bagud.. Med alt lige nu, føles det som om.. Min skønne blog challenge er altså røget på pausehylden - jeg må endnu en gang erkende, at alt for mange skal opgaver bare ikke er mig.. Jeg hopper på de mest interessante af udfordringerne, når overskuddet lige er der..

Lige nu går tiden bare alt for hurtigt. Vi kæmper med at nå vores projekt "nyt værelse til Karoline" inden det bliver jul, samtidig med travlhed (og alt for "krævende" børn) på arbejdet, lidt sygdom,  en ret utryg datter, juleklargøring m.m... Jeg når bare intet! I går gik jeg omkuld kl.20 sammen med Karoline og vores hjem ligner noget, der ville rødme ved uventede gæster. Faktisk tror jeg ikke, jeg når at pynte ordentligt op og få julekasserne væk, inden det skal pakkes ned igen...
Sådan plejer jeg aldrig at ha' det op til jul.. Og aldrig igen! Elsker julen, hyggen, pynten, bagningen og alt der hører sig til og har hermed afgjort, at jeg fremover kun vil nyde den her tid.
Så hvis jeg er lidt blogtavs er det derfor..:o)
Men læse og følge nysgerrigt med kan hun da stadigvæk.....

Vi læses ved når det er blevet weekend - har nemlig flere ting, jeg gerne vil vise frem.

4 kommentarer:

 1. Fornuftigt at sortere "skal" opgaver fra og holde sig til "har lyst til" opgaver. Og så håber jeg i øvrigt snart, at der tikker lidt overskud ind på kontoen.

  SvarSlet
 2. Åh, kender alt for godt de perioder. Håber du kommer ovenpå snart igen :) Fik du min besked om workshop?

  SvarSlet
 3. Årh, kender godt de perioder. Og faktisk har jeg det også selv sådan med julen i år. Meget mærkeligt. Jeg ELSKER jul, men i år drukner den bare i "alt-det-jeg-skal".
  Håber julestemningen indfinder sig hos jer.

  - Mette

  SvarSlet
 4. Åhh, det kender jeg også alt til. Halser også bagefter i denne tid - og det er bare så ærgerligt!
  Håber der snart kommer ro og overskud igen!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne