tirsdag den 4. maj 2010

Smukke stoffer og majlaekkerier

Efter en travl weekend med konfirmation hos mandens lillebror og sygdom hos mig, er jeg ved at være på banen igen...
Det hjælper gevaldigt på det, når man får en skøn pakke.. Endnu én fra Nanna med Bloomerskids er dumpet ind ad døren.. Jeg er lidt vild med mine nyerhvervelser og drømmer allerede om en sommerkjole til Karoline i det gule og orange..:)

Jeg har ikke haft meget tid til krea-hygge den sidste uges tid, men jeg har fået godt gang i hækleriet - både svampe, armbånd, oldefirkanter og et dukketæppe.. Show-off må komme senere..;)

Ellers har dagen stået på hygge og en lille tur i haven, hvor der rigtig er fart på.. Nyder farverne der trænger sig på derude...:) Se lige hvor mange fine blomster, der allerede er ved at snige sig ud i majsolen...

Og så har vi lavet én af vores forårs-/sommerfavoritter til aftensmad.. En lækker tunsalat med alskens skønne fyld og nybagt brød som tilbehør.. Mums - nu må sommeren gerne komme..

3 kommentarer:

 1. åh noget lækkert stof:)
  Altså de fine overskrifter både dig og Christina har fået lavet, er de svære at lave? Jeg er ikke just en html-kode ekspert, men jeg synes bare, at det ser super godt ud, så måske jeg tør kaste mig ud i det?!

  SvarSlet
 2. Anne det gad jeg også godt lære :)

  SvarSlet
 3. Hej I to..
  Jeps lækkert stof, Anne..;) Æææælsker hendes fund..

  Altså det med skrifttyperne er ikke som sådan svært - men lidt omstændigt og tager det bedste af 1½ time tror jeg..:) Men jeg kan jo godt lide at nørkle med sådan noget - og synes resultatet er det værd..
  Men lider altså lidt under at skulle undvære æ,ø og å..;) Hækling, lækker, skøn, osv...
  Men I kan sagtens kaste jer ud i det..!

  Kh Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne