tirsdag den 11. maj 2010

Aftenhygge - held i uheld...

Jeg burde sidde med næsen begravet i en bunke af mine elevers tyske stile, som skal rettes (altid med pink tusch i stedet for den klassiske røde;).. Men jeg har glemt dem nede på skolen, så der fik jeg lige en aften "foræret" til mig selv..:)

Den skal helt klart tilbringes i dette gode selskab..

Mit nye projekt er en retro-patchwork-pude..:) Jeg er stadig optimistisk og glæder mig til at se det færdige resultat.. Jeg er dog lidt i tvivl, om der er for meget stormønstret og pastel, men jeg holder fast i den oprindelig plan og så må vi se.. Ellers må jeg jo ha' min debut indenfor liberty-indkøb og blande det ind i næste projekt..;)

De små chokolader er fra vores eftermiddagstur i Søstrene Grene - jeg har savlet over dem på flere blogs i den sidste tid, så nu skulle de være min trøst under stileretning.. Nu bliver de bare et festligt smags-indslag på min patchwork-hygge-aften.. Mums..

Nyd aftenen..

5 kommentarer:

 1. Det ser ud til at blive godt! Men lidt liberty kan jo aldrig skade ;) Jeg vil også have et patchwork-projekt med på ferie, tror jeg. Når nu jeg ikke kan slæbe symaskinen med...

  Nu må jeg altså også snart i Søstrene Grene efter de funky chokolader :)

  SvarSlet
 2. Det er da "næsten" held i uheld at glemme dem:-) Spændende med Patchworkpude - det er jeg også i gang med. Hvor store er dine sekskanter?
  Smukt stof.

  Kh

  SvarSlet
 3. hehehehe det synes jeg s.. er iorden- ta du dig en friaften i selskab med chokolade og stofferne...
  burde også lære tysk grammatik til eksamen, meeennn tager lige lidt blogunivers, chokolade og så må jeg lige ud i haven og pukke en ny buket blomster, hehehe-dejligt med overspringshandlinger:)

  SvarSlet
 4. Har selv en hel bunke tests som venter på rettepennen, men sidder så vist alligevel her og blogger og om lidt går jeg ind i sofaen og...nørkler :o)))
  Ha´en hyggelig aften.

  Kh Shina

  SvarSlet
 5. Hej piger..
  Håber I også nød jeres aften..;) Min var i hvert fald super..

  Mette: De er virkelig også gode de chokolader - meget forskellig og ny i smagen;) Og ja du må da ha' patchwork med - synes det er så nørkle-hyggeligt..

  Kristin: De sekskanter, jeg folder om er knap 5cm på siderne.. De kunne godt være lidt større tror jeg - måske 5,5cm..:) Og tak..

  Stubenfreude: Lyder bestemt også som en skøn aften..;)

  Shina: Tak - håber også du nød din rette-fri-aften..;)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne