torsdag den 27. maj 2010

Jeg oensker mig...

Inden så længe bliver jeg lidt ældre end lige nu..;) Karoline har hele dagen gået og sagt "mor fødselsdag" og så skulle jeg synge fødselsdagssangen for mor.. Lidt hyggeligt, men på dagen gider jeg altså ikke synge for mig selv..;) Desværre er hun ikke kommet med nogle afsløringer, når jeg spørger hvad hende og far har købt i gave.. Ærgeligt for mit meget nysgerrige sind - men egentlig rart nok, så der er lidt overraskelse i det..
Højt på den materielle ønskeseddel står et par ting, som nok ikke liiiige bliver givet i denne tid, hvor vi også sparer op til brylluppet.. Men man har jo lov at drømme ik'? En ny symaskine er toppen af listen - lige nu har jeg nemlig 'kun' selskab af en lille sød Bilka-model uden overlocker eller andre sjove ting.. Men så er det jo godt, at jeg også har fundet andre - lidt mere beskedne - ønsker frem.. Et spejlrefleks kamera og en ny cmputer blandt andet..;)

Ellers bruges aftenen på at være alene hjemme med Karoline og på at forsøge at fordøje gårsdagens hændelser i blogland.. En af mine egne konsekvenser bliver, at jeg vil prøve at finde ud af at mærke alle mine billeder.. En forholdsregel, som mange efterhånden tager sig.. Brandærgeligt, at det er nødvendigt - men jeg kan mærke, det er vejen frem for mig..

Mange tanker herfra til de søde piger, der har haft det hele lidt for tæt på..

3 kommentarer:

 1. vil da gerne starte gaveregnen til dig (i blid udgave)...se mit svar på din kommentar: http://soslerier.blogspot.com/2010/05/barselstanker.html#comments ;)

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Tillykke med fødselsdagen i dag, i morgen eller hvornår det end måtte være:) Spændende at se om du får nogle af de "småting", du ønsker dig;)
  Ha en dejlig weekend.
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Hej Anne..
  Tak for det..;)
  Kan udløse spændingen at jeg fik én af tingene og et dejligt tilskud til én af de andre..:) Jubiii...
  God weekend..
  KH Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne