fredag den 28. maj 2010

Forkaelelse..

Jeg er simpelthen blevet forkælet det meste af dagen..;)
En skøn dag med hygge, god mad, dejligt selskab og ikke mindst lækre gaver..

Jeg er faktisk blevet helt rørt flere gange i dag.. Allerførst da Karoline og hendes far vækkede mig med mys og flag - og Karolines små "uraaaa"'er.. Og så har de simpelthen købt to af mine højeste ønsker til mig.. En hindbærbusk til haven - og et lækkert digital spejlrefleks kamera fra Canon!! Jeg blev så overrasket..


Jeg har slet ikke haft tid til at sætte mig ind i det endnu, men jeg regner med, der bliver rigelig tid til at lege med det resten af weekenden, som står på endnu 2 runder fødselsdag..;)

Derudover havde nogle af mine søde elever gaver med til mig, da jeg kom på arbejde... Det gav lige vand i øjnene hos lærerinden..;) Det var mest små nips-ting, men jeg blev bare så rørt over tanken..

Da jeg kom hjem lå et dejligt brev i postkassen fra to skønne veninder.. Deres søde ord, som ramte lige i plet i forhold til tankerne om at være flyttet fra Århus og 'savnet' fik mig "ned" igen.. Så der har været lidt en tudeprinsesse over mig i dag..:)

Ellers har min familie været på visit her til aften og jeg er rigtig blevet begavet.. Nu har jeg både tilskud til symaskine (jubii), et abbonnement på Boligliv, gavekort på tøj og lækre øreringe..

Jeg elsker at give gaver, men bliver også bare helt varm indeni og rørt, når andre tænker på mig og gør en indsats for at gøre min dag god.. 'Manden' har været så skøn: fuld af overraskelser, kys og utrolig hemmelighedsfuld..

Det blev en lang smøre om mig - men jeg har sådan nydt min fødselsdag.. Og nu skal jeg ud og lege paparazzi - håber det giver super gode billeder - også til bloggen..
Nyd weekenden...

12 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen! Dejligt at høre, at du har nydt dagen og er blevet forkælet i stor stil:) Sådan skal det være:) Og sikke dejlige gaver du har fået:) Glæder mig til at se de skønne billeder du får taget med kameraet!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Hej Anne - Stort tillykke herfra :-) Vildt flotte gaver du har fået wauw glæder mig til at se billeder fra det nye kamera.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Dejligt, din fødselsdag blev så skøn - hvor lyder det hele altså også bare helt fantastisk! Tillykke med den og DIG endnu engang, søde Anne!

  KH Helle

  SvarSlet
 4. Et lidt forsinket tillykke, sikke en dejlig dag lyder det til. Og fed gave, kameraet bliver du SÅ glad for :)

  Tak for søde kommentarer inde hos mig, du skal være hjerteligt velkommen til at følge med Baby Otto. Send mig lige en mail med din mailadresse. prettybydesign@post.com

  God weekend! Kh. Julia

  SvarSlet
 5. Ej,sikke da nogle fine gaver, du har fået! Skønt:)

  SvarSlet
 6. Tillykke med dagen i går. Det lyder som om du bliver fejret med manér. Og sikke fine gaver, jeg har et link på min blog til et godt sted med tips til nybegyndere inden for spejlrefleks kameraer, hvis du skulle have brug for det :-)

  SvarSlet
 7. Tillykke med dagen! Sikke flotte gaver! :-) Kan godt forstå du blev overrasket og rørt.
  Kh Louise

  SvarSlet
 8. Hej Anne
  Et stort tillykke med fødselsdagen - det lyder til at ha' været en helt perfekt af slagsen..
  Vi købte også Canon eos 1000d i januar-udsalg, og det er helt fantastisk.. Jeg tror photocare holder minikurser for nystartede fotografer!
  Rigtig dejlig weekend.

  SvarSlet
 9. Hej piger..
  Tak for det..:) Har haft nogle dejlige dage..;)
  Jeg er allerede begyndt at småirritere min familie med de mange billeder - men det tager virkelig gode billeder..

  Julia: Dejligt;) Jeg sender lige en mail..

  Sandra: Tak for tippet - jeg må lige ind og kigge..;)

  Christina: Jeg må kigge efter kurser - det kunne være lækkert at kunne udnytte alle egenskaberne optimalt..;)

  KH Anne

  SvarSlet
 10. Hej Anne!

  Stort tillykke med fødselsdagen forleden! Sikke nogle lækre gaver du har fået. Glæder mig til at se billeder fra det nye kamera.

  Har i øvrigt givet dig en award – tjek min blog. :-)

  Kh. Tine

  SvarSlet
 11. pssst........har givet Badelma-badutski tips til 'pose-indhold', hvis du også kan bruge dem som inspiration så kig forbi hér...http://badelma-badutski.blogspot.com/2010/05/forberedelser.html#comments
  Håber posten er dukket op hos dig ?!? ;)

  SvarSlet
 12. Hej Anne, tillykke med fødselsdagen, sikken nogle fine gaver.
  Og også den fra mig;)
  Gider du at sende mig din adresse på stihj@sol.dk, jeg ville nemlig så gerne på posthuset i morgen tirsdag.
  Stine:)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne