torsdag den 25. marts 2010

Fødselsdagsklargøring...

I morgen bliver familiens mindste medlem 2 år..:) Jeg kan slet ikke følge med til at vores lille datter allerede er så stor... Men det er en fantastisk alder lige nu - alt blomstrer og tager tilløb..
Vi skal fejre og hygge med familien de næste to dage, så jeg har været i køkkenet siden kl.17.. Der er bagt boller både til dagplejen og kaffe herhjemme, bagt kanelsnegle-kagekone, lagt lagkage sammen, skåret frugt, pakket gaver ind osv... Hyggeligt arbejde..:o)

Heldigvis har gemalen klaret oprydningen, så jeg bare kan hoppe under dynen og glæde mig til fødselsdagshygge - og kl.5.40 tænke tilbage på det skønne øjeblik, da jeg fik tøsen i armene første gang.. (hvis jeg ikke bare snorksover, fordi Karoline ville underholde mig igår fra 23 - 02..;)

Godnat i blogland...

8 kommentarer:

 1. Tillykke med smuksakken, Anne! :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med jeres søde Karoline. Jamen, det er jo bare den allerskønneste alder! Nogen må genrne lade tiden gå en lillesmule langsommere, ik?
  Altså, jeg bliver helt rørt, når du skriver om nostalgien ved fødselstidspunktet.
  Håber, at I får en helt fantastisk dag!

  Kram fra Mette

  SvarSlet
 3. STORT tillykke med fødselsdagen til Karoline og karolines mor og far.. Sikke mange minder der kommer tilbage på sådan en dag - både om fødsel men hele 2 år er gået.

  Rigtig god dag

  SvarSlet
 4. Tillykke med Karolines 2 første år:) Håber I får en super hyggelig dag!
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med Karoline....2 år en fantastisk alder. Kh. Mette

  SvarSlet
 6. HIPHIP HURRA... Tillykke med den lille skønne pige!

  KH Tenna

  SvarSlet
 7. Kæmpe stort tillykke med din skønne pige...Skruer lige tiden tilbage til den 3 marts, da Oscar blev 2 år...jeg havde det nøjagtig som du - hvor er tiden blevet af? Er han allered så stor? Kan det virkelig passe at han kan tælle til 10? :-)

  SvarSlet
 8. Hej piger...

  Tak for tillykkerne..:) Lillepigen er i den grad blevet fejret - både i går og i dag - og har haft besøg af de tre hold bedsteforældre, onkler, tante og moster.. Lækkert.. Nu hygger vi med de sidste gæster og undres over at der virkelig er gået 2år allerede..;)
  Nyd weekenden.
  Kh Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne