tirsdag den 2. april 2013

Smukt.. og hverdag


Påskeferien blev afsluttet på bedste vis med masser af hjemmehygge, afslapning og små ture ud i det lækre solskin. Lige som vi havde brug for ovenpå en skøn, men også godt booket ferie.
Jeg nåede også et smut omkring mine forældre og fik det smukkeste sybord med hjem. Min mors seneste loppefund - som heldigvis tilfaldt mig. Helt perfekt til de små kreative projekter, som gerne må være inden for sofarækkevidde. Det er også min mor, der står bag den søde lille tunika med ugler i Frida-størrelse. Vi elsker hjemmestrik - og nyder godt af, at begge bedstemødre er ret ferme med strikkepindene.

teak-sybord-loppefund-annchen-aeblekinder-wegner


teak-sybord-bord-loppefund-genbrug-annchen-aeblekinder-wegner


strik-ugler-hjemmestrik-mormor-annchen-aeblekinder


strik-ugler-hjemmestrik-mormor-annchen-aeblekinder


patchwork-liberty-leopard-stof-stjerne-pude-annchen-aeblekinder


I dag ramte hverdagen os så igen - eller i hvert fald en form for hverdag. Pigerne har været afsted, manden er stadig nedlagt og jeg er som så mange andre lærere ramt af lockout'en. Godt nok har jeg haft lidt større mulighed for at være ude i solskinnet, end jeg ellers ville med mine 7 undervisningstimer. Men det ændrer ikke på, at det jeg allerhelst ville var at passe mit arbejde.
Det eneste positive, jeg kan se i situationen, er, at jeg som noget nyt ikke skal bruge mine aftener på forberedelse og derfor har haft tid til både at strikke lidt og lave flere lapper til mit langsommelige patchworkprojekt.

14 kommentarer:

 1. Det ser ud til, at i har haft en dejlig påske. Ville lige høre dig, hvordan du har lavet din header, i hvilket program, og hvordan du har fået selve teksten Annchen ind ovenpå billederne, er nemlig i vilrede hvor jeg kan lave det henne?
  Håber du kan hjælpe mig :-)

  Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn påske;)
   Jeg kan faktisk ikke helt huske hvordan jeg har lavet headeren - det er 100år siden.. Men tror det var i picasa eller lignende program..:) Kan lige kigge lidt efter det og kontakte dig på Instagram;)

   Slet
 2. Smukt, smukt sybord! Og hold da op ugleblusen er skøn! Sådan en ville jeg elske til min datter! Hvor er opskriften fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så fint;) Jeg kan lige høre min mor hvor bluseopskriften er fra;) Den er nemlig fin..

   Slet
  2. Mange Tak det vil jeg sætte stor pris på ;-)

   Slet
 3. Ja, det er med at finde lyspunkter i situationer man ikke selv har valgt - som solskin, fint sybord og bedstemorstrik. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og dem og solskin har der heldigvis været mange af;)

   Slet
 4. Manden min er også ramt af lockout - og det positive er at han får arbejdet på storesøsters værelse som vi er ved at renovere...
  Jeg er helt vild med ugleblusen - ved du hvor opskriften er fra?
  Nyd solen og det positifve dagen byder på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jag får også siddet lidt mere med strik end normalt - men det er ikke meget, synes der er et ret pakket program, selvom vi ikke arbejder..
   Samler lige op på opskriften og skriver herinde..

   Slet
 5. Finfint sybord, og så træls med den lockout, håber der kommer en løsning snart, som alle parter kan leve med..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg håber også de får landet en acceptabel aftale - og så ellers begynder at bruge lidt kræfter på at bygge vores tillid og arbejdslyst op igen;)

   Slet
 6. Svar
  1. Ja ik..?:) Er selv helt vild med det..

   Slet
 7. ÅÅÅÅH, hvor er det bare et FLOT FLOT møbel!

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne