søndag den 4. december 2011

Udbyttet

Vores tøse-jule-shoppetur i Víborg var et hit.
Overskuelig bystørrelse, fine små butikker og ikke mindst en lillefisen, der var eksemplarisk og gad sove i sin barnevogn og kun ville ammes, når vi andre også havde fundet et sted at spise. Perfekt! Selskabet var som altid hyggeligt..;)

Jeg fandt også et par fine ting, som måtte med hjem.

Et par lækre jeans så kan jeg endelig komme ud af de slidte graviditetsjeans - tsk tsk..., en tynd sort oversize strik, et lækkert tørklæde, min uundværlige concealer fra Nilens jord og et låg til min Helbak skål.

Derudover fik jeg begyndt på julegaverne og fik fat i lidt mere til nisse-gave-kassen. Blandt andet denne 'snekugle' og så fandt jeg endelig en Schleich søløve - Karoline er vild med søløver (hendes mor er fx altid en søløve når vi skal være dyr - ikke et ord om at det kunne være pga ligheder) og de føres åbenbart kun i udvalgte Fætter BR butikker.


Et andet lidt mere kedeligt udbytte er en influenzalignende tilstand, som langsomt indtager min krop. Det gider jeg bare ikke! En lille baby og sygdom harmonerer bare ikke.
Godt Karoline er i hopla efter en legedate og jeg fik overtalt hendes far til en middagslur imens - så de er friske nok til at "klare sig selv"..;)

1 kommentar:

  1. Lækre ting du fik med dig hjem og dejligt at den lille var så velopdragen! Nogle gange er det faktisk meget fedt at tage til nye byer, måske man skulle til Viborg engang :)
    Kh Mette

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tiden til at kommentere herinde. Det betyder meget for mig - og gør mig glad;)
Kh. Anne